Cristina Martí

Cristina Martí ©Cristina Martí
BIOGRAFIA

És titulada en Dansa Contemporània per l’Institut del Teatre de Barcelona el 1998, i en Estudis Superiors de Dansa en l’especialitat de Pedagogia de la Dansa per l’Institut del Teatre de Barcelona el 2010.

Com a ballarina i intèrpret ha treballat amb companyies com Cia. Roberto G. Alonso, Búbulus dansa, Cia. La Favorita, La Taimada, Cia. Lantana i Cienfuegos Danza. Com a coreògrafa i assessora de moviment ha col·laborat amb directors de teatre com Xavier Albertí, Roger Julià, Sílvia Ferrando, Xavi Morató o Xavi Casan. Espectacles teatrals i musicals que s’han estrenat en el Festival Temporada Alta, Festival Internacional de Sitges, Teatre Lliure, Teatre Poliorama, Teatre Akademia, Teatre La Seca Espai Brossa, El Maldà, etc. Com a docent i pedagoga ha treballat en espais de formació com l’Aula de Dansa de la Universitat Autònoma de Barcelona, ÀREA espai de dansa i creació i també La Caldera centre de dansa i arts escèniques de Barcelona. Actualment participa en el projecte SUDANSA, amb Encontres a l’Escola, on realitza tallers de creació coreogràfica a escoles públiques de Catalunya, que després es presenten al Mercat de les Flors.

Des del 2012 ofereix tallers de dansa, moviment i joc, adreçats a famílies amb nens amb el seu projecte personal MOVIMENT I JOC EN FAMÍLIA. És també fundadora de CreaMoviment, una plataforma que engega projectes, crea xarxa i comparteix experiències i coneixements des del vincle i la mirada respectuosa amb els processos de petits i grans. D’aquest espai neixen els espectacles familiars participatius Un món de cartró (2017) i Un SAT! de cartró (2019).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?