CrossingLines

Crossing Lines ©Crossing Lines
BIOGRAFIA

D’una plantilla instrumental particular i un plantejament artístic exhaustiu, CrossingLines s’ha establert com un dels principals exponents de la música de nova creació a Espanya. Encarrega, estrena, promociona i grava obres de tota una nova generació de creadors de l’escena nacional i internacional.

Amb seu a Barcelona, ​​el grup ha participat en alguns dels principals festivals nacionals i internacionals de música contemporània, a més de ser col·laborador habitual del cicle Sampler Sèries de L’Auditori. Compromesos amb la divulgació de la nova música, CrossingLines realitza també propostes didàctiques per aproximar la seva proposta musical a tot tipus de públic. Amb més de quaranta estrenes absolutes, ha treballat amb els segells Neu Records i Col Legno.

L’ensemble ha rebut el suport i el reconeixement institucional de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i va ser el primer grup de música contemporània que ha rebut les ajudes a la línia de subvencions per a activitats de les orquestres prioritàries, el suport més important que les institucions catalanes atorguen a una formació musical. A més, ha rebut el suport de l’Instituto de la Juventud (INJUVE) i de la prestigiosa Fundació Ernst von Siemens. CrossingLines ha estat grup resident de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i actualment de la Fundació Phonos, a Barcelona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?