CrossingLines

CrossingLines ©Miquel Àngles Vich
BIOGRAFIA

D’una plantilla instrumental particular i un plantejament artístic exhaustiu, CrossingLines s’ha establert com un dels principals exponents de la música de nova creació a Espanya. Encarrega, estrena, promociona i grava obres de tota una nova generació de creadors de l’escena nacional i internacional.

Amb seu a Barcelona, ​​el grup ha participat en alguns dels principals festivals nacionals i internacionals de música contemporània, a més de ser col·laborador habitual del cicle Sampler Sèries de L’Auditori. Compromesos amb la divulgació de la nova música, CrossingLines realitza també propostes didàctiques per aproximar la seva proposta musical a tot tipus de públic. Amb més de quaranta estrenes absolutes, ha treballat amb els segells Neu Records i Col Legno.

L’ensemble ha rebut el suport i el reconeixement institucional de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i va ser el primer grup de música contemporània que ha rebut les ajudes a la línia de subvencions per a activitats de les orquestres prioritàries, el suport més important que les institucions catalanes atorguen a una formació musical. A més, ha rebut el suport de l’Instituto de la Juventud (INJUVE) i de la prestigiosa Fundació Ernst von Siemens. CrossingLines ha estat grup resident de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats i actualment de la Fundació Phonos, a Barcelona.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?