Daisy Press

Daisy Press ©Mark Grochowski
BIOGRAFIA

Daisy Press ha estat aclamada pel New York Times com una veu “intrépida i apassionada” de la música clàssica moderna. Als Estats Units i a Europa, ha treballat al costat de compositors contemporanis influents com Steve Reich, George Crumb, Bernhard Lang, Martin Smolka i Rebecca Saunders. Més recentment, va ser la solista destacada del Klangforum Wien en interpretacions d’obres de Rebecca Saunders a gran escala. Amb el grup Phace, ha treballat com a solista a l’òpera en vídeo de Fausto Romitelli An Index of Metals i a Moving Architecture de Bernhard Lang.

Daisy Press és especialista en Hildegarda de Bingen, música mística i polímata del segle XII, a més, incorpora pràctiques de ragues de l’Índia del Nord (hindustani) a les seves inusuals interpretacions dels cants d’Hildegarda. El 2022, es publicarà el seu primer àlbum de Hildegarda, amb el segell Story Sound Records.

Ha col·laborat durant molts anys amb la famosa discoteca House of Yes de Brooklyn, amb els artistes i acròbates de circ de la casa, per compondre i improvisar obres que desprenen virtuosisme, alteració i irreverència. Va ser també la cantant i ballarina principal de la banda d’electrofunk Chromeo, amb qui va aparèixer a The Late Show With David Letterman, Conan, Late Night With Jimmy Fallon, Lollapalooza, Coachella i com a caps de cartell del Festival de Jazz de Montreal.

Ha estat professora de la Manhattan School of Music, escola on va obtenir el seu màster. Es va graduar al Sarah Lawrence College i a la Universitat d’Oxford, i va estudiar tècnica vocal amb Trish McCaffrey. Actualment estudia el cant de l’estil Dhrupad del nord de l’Índia amb Sajan Sankaran.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?