Dalia Quartet

BIOGRAFIA

El Dalia Quartet és la confluència de quatre músics de trajectòries diverses que s’uneixen per aprofundir en el repertori cambrístic. Després de la bona acollida dels concerts de presentació a Barcelona i Cervera i el debut a la Schubertíada de Vilabertran, el Quartet va gaudir de dues residències artístiques a Sarrià i Cervera. Després de debutar en algunes de les sales més destacades del país vingueren actuacions internacionals a Bulgària, Londres i Alemanya.

Ha estrenat fins a 5 peces de compositors joves, J.M.Guix, I. Badalo, N. Giménez-Comas, I. Estelche o properament M. Oliu. També cultiva la docència, amb projectes com ZOOM de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya o la col·laboració amb el Conservatori de Cervera el desembre de 2017. La seva trajectòria estètica ha estat marcada per la influència d’A. Weithaas o F. Rados.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?