Dalia Quartet

BIOGRAFIA

Integrat per quatre músics amb una carrera orquestral consolidada (Mahler Chamber Orchestra, Lucerne Festival Orchestra, Orquestra Da Camera, Dortmunder Philharmoniker, Orquestra de la Comunitat Valenciana), el Dalia Quartet neix de la necessitat d’un espai paral·lel a l’orquestra per poder aprofundir en el repertori cambrístic i explorar llenguatges estètics que només un marc com el quartet de corda, íntim i amb un grau altíssim de complicitat, fa possibles. La seva trajectòria estètica ha estat marcada per la influència d’A. Weithaas o F. Rados.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.


ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.


ATENCIÓ

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que tenim plans de subscripcions amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes. Vols continuar amb aquesta transacció?