Daniel Blanch

Daniel Blanch ©Eloi García
BIOGRAFIA

Com a músic versàtil, sensible, creatiu i compromès amb la recuperació del patrimoni del seu país, Daniel Blanch ha sabut dur a terme amb intel·ligència una sòlida carrera com a pianista al llarg de més de vint anys, tant com a solista com en el camp de la música de cambra. Des del seu debut al Palau de la Música de Barcelona el 1999, ha participat en nombrosos cicles i festivals, actuant en sales com la Brahms Saal del Musikverein de Viena, L’Auditori de Barcelona o la sala Witold Lutosławski de Varsòvia.

Ha tocat com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Praga, la Simfonia Varsòvia, la Staatstheater Mainz Orchester, l’Orquestra Simfònica de Xalapa o la Simfònica Nacional de Cuba. Ha col·laborat amb directors com Jacek Kaspsyk, Ernst von Tiel, Volodymyr Sirenko, Salvador Brotons, Manfred Neuman i Xavier Puig, entre d’altres.

Format al costat de grans mestres com Maria Canals, Maria Tipo, Brigitte Engerer o Alícia de Larrocha, Daniel Blanch ha dut a terme nombrosos enregistraments discogràfics, entre els quals sobresurten els dedicats a concerts per a piano i orquestra de compositors catalans com Nin-Culmell, Montsalvatge, Suriñach, Blancafort, Ricard Lamote de Grignon i Joan Manén. Des de 2002 forma duo estable amb la violinista Kalina Macuta amb qui ha gravat cinc discos, dos d’ells dedicats a la integral de les obres per a violí i piano de Joan Manén.

És president i fundador de l’Associació Joan Manén, entitat dedicada a la recuperació i difusió de patrimoni musical català.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?