Daniel Ottensamer

Daniel Ottensamer ©Julia Stix
BIOGRAFIA

Daniel Ottensamer és un dels clarinetistes més importants del món. Ha estat guardonat en els concursos internacionals més prestigiosos. Com a solista, és convidat regularment a actuar amb orquestres de renom com l’Orquestra Mozarteum de Salzburg, l’Orquestra Simfònica NHK del Japó, les Orquestres de la Ràdio de Munic i de Colònia, l’Orquestra de Cambra Folkwang Essen, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Viena, l’Orquestra de Cambra de Viena, l’Orquestra Simfònica d’Odense, i amb directors tan destacats com Lorin Maazel, Gustavo Dudamel, Adam Fischer o Ivor Bolton. Durant la seva trajectòria professional ha realitzat diverses gires per Àsia, els Estats Units i Europa.

És clarinetista principal a la Filharmònica de Viena des de l’any 2009, on va debutar com a solista el 2014 amb la interpretació del Concert per a clarinet de Carl Nielsen. També es primer solista de clarinet de l’Opera Estatal de Viena.

Com a músic de cambra ha treballat conjuntament amb músics importants com Angelika Kirchschlager, Barbara Bonney, Thomas Hampson, Bernarda Fink, Julian Rachlin, Clemens Hagen, Stefan Vladar. Ha col·laborat amb els Quartets Steude i Aron, i com a membre amb les formacions de música de cambra The Clarinotts, The Philharmonics i el Baole-Quintet.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?