Daniel Ottensamer

Daniel Ottensamer ©Julia Stix
BIOGRAFIA

Daniel Ottensamer és un dels clarinetistes més importants del món. Ha estat guardonat en els concursos internacionals més prestigiosos. Com a solista, és convidat regularment a actuar amb orquestres de renom com l’Orquestra Mozarteum de Salzburg, l’Orquestra Simfònica NHK del Japó, les Orquestres de la Ràdio de Munic i de Colònia, l’Orquestra de Cambra Folkwang Essen, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Viena, l’Orquestra de Cambra de Viena, l’Orquestra Simfònica d’Odense, i amb directors tan destacats com Lorin Maazel, Gustavo Dudamel, Adam Fischer o Ivor Bolton. Durant la seva trajectòria professional ha realitzat diverses gires per Àsia, els Estats Units i Europa.

És clarinetista principal a la Filharmònica de Viena des de l’any 2009, on va debutar com a solista el 2014 amb la interpretació del Concert per a clarinet de Carl Nielsen. També es primer solista de clarinet de l’Opera Estatal de Viena.

Com a músic de cambra ha treballat conjuntament amb músics importants com Angelika Kirchschlager, Barbara Bonney, Thomas Hampson, Bernarda Fink, Julian Rachlin, Clemens Hagen, Stefan Vladar. Ha col·laborat amb els Quartets Steude i Aron, i com a membre amb les formacions de música de cambra The Clarinotts, The Philharmonics i el Baole-Quintet.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?