Daniel Tarrida

Daniel Tarrida ©Daniel Tarrida
BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona, es va iniciar en el piano amb A. Giménez Attenelle com a professor titular i més tard va continuar els seus estudis amb C. Valero i A. Besses. Va ser guardonat entre d’altres amb el primer premi en el XXVII Concurs de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals.

S’ha endinsat en el món del Lied amb F. Poyato, A. Mateu, T. Ruf i M. Shirai, i recentment, ha format duo amb C. Tinney. És fundador del projecte BZM i director del Festival BACHCELONA (des del 2013) i del Festival EDINBACH (2017) a Edinburgh. Amb aquests projectes ha pogut col·laborar amb intèrprets tan reconeguts com T. Koopman, K. Mertens, S. Macleod, S. Sato, P. Thuriot, J. de la Rubia, C. Pouvreau o S. Küchler-Blessing.

Finalment, també ha treballat en propostes escèniques lligades a la música clàssica com els espectacles Somiant el carnaval dels animals i La casa flotant, produccions del Gran Teatre del Liceu, i El castillo rojo, estrenat al 58è Festival Internacional de Música i Dansa de Granada. En aquesta última proposta va ser alhora el responsable musical dels arranjaments, pel qual va ser candidat al Premio Max 2011 a la Mejor Composición Musical para Espectáculo Escénico.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?