Daumants Liepins

Daumants Liepiņš ©Daumants Liepiņš
BIOGRAFIA

Daumants Liepiņš és un dels nous talents més emocionants del món del piano. Encapçala la llista Pianists to Look Out For in 2020 (Pianistes a considerar el 2020) de la revista Pianist. Després del llançament del seu primer àlbum en solitari el 2020, amb obres de Rakhmàninov i Zemzaris, els crítics el descriuen com un artista «sensible, imaginatiu, amb ple domini dels recursos del seu instrument, que manté, sense esforç, l’oient paralitzat.»

El 2019, va rebre el Premi Vendome al Festival de Verbier de Suïssa i el Primer Premi del Concurs de Piano Maria Canals de Barcelona, així com el Premi Nacional de Música del seu país d’origen, Letònia (Lielā mūzikas balva).

Les aparicions de Liepiņš inclouen interpretacions amb les orquestres espanyoles més importants, la Reial Orquestra Simfònica de Liverpool, l’Orquestra Simfònica d’Helsingborg i l’Orquestra Simfònica Nacional de Bèlgica, entre d’altres. Aquesta temporada 2021-22 actuarà amb l’Orquestra Simfònica d’Aarhus, l’Orquestra Simfònica de Madrid i l’Orquestra Simfònica de Flandes, així com recitals de debut al Festival de Verbier i al Palau de la Música Catalana. El seu nou àlbum amb sonates de Soler per al segell Naxos, veurà la llum aquesta temporada també.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?