Dídak Fernández

Dídak Fernández ©Mario Cervera
BIOGRAFIA

Nascut a Sant Andreu del Palomar (Barcelona), va estudiar Jazz i Música Moderna a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Durant els últims anys ha actuat en diferents clubs i festivals del país i ha participat en diverses gires internacionals pels Estats Units, Argentina, Brasil, Mèxic, Colòmbia, Perú, Uruguay, Xile, França, Alemanya, Itàlia, Noruega, Austràlia, Suècia i el Marroc, entre d’altres.

Compta amb una extensa discografia i ha col·laborat amb artistes com Macaco, Manolo García, Astrio, Jorge Drexler, La Mari de Chambao, Dominic Miller, Judit Neddermann, Guillem Roma, Clara Peya, Joan Dausà, Gossos, Manu Guix, Elena Gadel, Gary Willis, Armand Sabal-Lecco, Roy Paci, The Pinker Tones o Pepe Bao.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?