Dorothea Röschmann

Dorothea Röschmann ©© Harald Hoffmann Sony Entertainment
BIOGRAFIA

Nascuda a Flensburg, Dorothea Röschmann va rebre el títol de Kammersängerin (cantant de cambra) a l’Òpera Estatal Unter den Linden de Berlín el 2017, l’orquestra de la qual va ser membre durant molts anys. L’han convidada sovint al Festival de Salzburg des de 1995 i treballa habitualment amb l’Òpera Estatal de Viena, l’Òpera Estatal de Baviera, a Munic, la Semperoper de Dresden, la Royal Opera House de Covent Garden i l’Òpera Estatal Unter den Linden de Berlín.

És famosa per les seves interpretacions eminents de Mozart, i molts dels seus personatges estrella s’han compilat en una àlbum d’àries de Mozart amb Daniel Harding i l’Orquestra Simfònica de la Radio Sueca per a Sony Classics. Recentment, s’ha aventurat a interpretar papers com el d’Ariadne, el d’Elisabeth (a Tannhäuser und der Sängerkrieg auf Wartburg –en català, Tannhäuser o el concurs de cant de Wartburg–) a la Semperoper de Dresden i el d’Alcestea de l’obra homònima de Gluck, a l’Òpera Estatal de Baviera, a Munic. 

La reconeguda recitalista va rebre un Grammy el 2017 pel CD que va publicar com a solista amb Mitsuko Uchida. Viu a Hamburg amb la seva família.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?