Dorothea Röschmann

Dorothea Röschmann ©© Harald Hoffmann Sony Entertainment
BIOGRAFIA

Nascuda a Flensburg, Dorothea Röschmann va rebre el títol de Kammersängerin (cantant de cambra) a l’Òpera Estatal Unter den Linden de Berlín el 2017, l’orquestra de la qual va ser membre durant molts anys. L’han convidada sovint al Festival de Salzburg des de 1995 i treballa habitualment amb l’Òpera Estatal de Viena, l’Òpera Estatal de Baviera, a Munic, la Semperoper de Dresden, la Royal Opera House de Covent Garden i l’Òpera Estatal Unter den Linden de Berlín.

És famosa per les seves interpretacions eminents de Mozart, i molts dels seus personatges estrella s’han compilat en una àlbum d’àries de Mozart amb Daniel Harding i l’Orquestra Simfònica de la Radio Sueca per a Sony Classics. Recentment, s’ha aventurat a interpretar papers com el d’Ariadne, el d’Elisabeth (a Tannhäuser und der Sängerkrieg auf Wartburg –en català, Tannhäuser o el concurs de cant de Wartburg–) a la Semperoper de Dresden i el d’Alcestea de l’obra homònima de Gluck, a l’Òpera Estatal de Baviera, a Munic. 

La reconeguda recitalista va rebre un Grammy el 2017 pel CD que va publicar com a solista amb Mitsuko Uchida. Viu a Hamburg amb la seva família.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?