Edmon Colomer

BIOGRAFIA

Edmon Colomer ha estat titular de les orquestres Simfònica de Balears, Simfònica del Vallès, Filarmónica de Málaga, Orchestre de Picardie (França), Daejeon Philharmonic (Corea del Sud), i principal director convidat a l’Eastern Music Festival (Estats Units d’Amèrica). L’any 1983 crea la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), i el 1988 l’Orquestra de Cadaqués. Enregistra per als segells discogràfics Auvidis-Naïve, Assai, Harmonia Mundi, Calliope, Triton, Naxos, Ensayo, Virgin i Philips. El seu catàleg inclou obres de Beethoven, Bernstein, Schumann, Fauré, Gerhard, Ginastera, Guinjoan, Honegger, Milhaud, Txaikovski, Weill, Balada, Nillni i Lavista. Es consideren versions de referència Atlántida de Falla, La Pesta de Gerhard i el Concierto de Aranjuez de Rodrigo amb Paco de Lucía. Designat “Chevalier dans l’ordre des palmes académiques” l’any 2002, actualment és membre del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CONCA).

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?