Edmon Colomer

BIOGRAFIA

Edmon Colomer ha estat titular de les orquestres Simf√≤nica de Balears, Simf√≤nica del Vall√®s, Filarm√≥nica de M√°laga, Orchestre de Picardie (Fran√ßa), Daejeon Philharmonic (Corea del Sud), i principal director convidat a l’Eastern Music Festival (Estats Units d’Am√®rica). L’any 1983 crea la Joven Orquesta Nacional de Espa√Īa (JONDE), i el 1988 l’Orquestra de Cadaqu√©s. Enregistra per als segells discogr√†fics Auvidis-Na√Įve, Assai, Harmonia Mundi, Calliope, Triton, Naxos, Ensayo, Virgin i Philips. El seu cat√†leg inclou obres de Beethoven, Bernstein, Schumann, Faur√©, Gerhard, Ginastera, Guinjoan, Honegger, Milhaud, Txaikovski, Weill, Balada, Nillni i Lavista. Es consideren versions de refer√®ncia Atl√°ntida de Falla, La Pesta de Gerhard i el Concierto de Aranjuez de Rodrigo amb Paco de Luc√≠a. Designat ‚ÄúChevalier dans l‚Äôordre des palmes acad√©miques‚ÄĚ l’any 2002, actualment √©s membre del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CONCA).

ATENCI√ď

Aquest concert √©s gratu√Įt per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L‚ÄôAuditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom√©s has d‚Äôintroduir les teves credencials. Si no √©s aix√≠, registra‚Äôt abans.

ATENCI√ď

Has acabat de veure la previsualitzaci√≥ del v√≠deo. Si vols veure el v√≠deo sencer, el pots comprar individualment (video_price‚ā¨), o comprar una subscripci√≥ amb acc√©s il¬∑limitat als concerts des de 7,99‚ā¨ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 ‚ā¨ AL MES

Est√†s a punt d'adquirir aquest v√≠deo per video_price ‚ā¨. T'informem que et pots subscriure per 7,90‚ā¨ al mes i gaudir de tots els continguts amb acc√©s il¬∑limitat. Vols continuar amb aquesta transacci√≥?