Edmon Colomer

BIOGRAFIA

Edmon Colomer ha estat titular de les orquestres Simfònica de Balears, Simfònica del Vallès, Filarmónica de Málaga, Orchestre de Picardie (França), Daejeon Philharmonic (Corea del Sud), i principal director convidat a l’Eastern Music Festival (Estats Units d’Amèrica). L’any 1983 crea la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), i el 1988 l’Orquestra de Cadaqués. Enregistra per als segells discogràfics Auvidis-Naïve, Assai, Harmonia Mundi, Calliope, Triton, Naxos, Ensayo, Virgin i Philips. El seu catàleg inclou obres de Beethoven, Bernstein, Schumann, Fauré, Gerhard, Ginastera, Guinjoan, Honegger, Milhaud, Txaikovski, Weill, Balada, Nillni i Lavista. Es consideren versions de referència Atlántida de Falla, La Pesta de Gerhard i el Concierto de Aranjuez de Rodrigo amb Paco de Lucía. Designat “Chevalier dans l’ordre des palmes académiques” l’any 2002, actualment és membre del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CONCA).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?