Edurne Arizu

Edurne Arizu ©Iñaki Aldatz
BIOGRAFIA

Graduada al Conservatori Superior de Música Pablo Sarasate (Pamplona), en l’especialitat d’acordió, és també llicenciada en Història i Ciències de la Música per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va estudiar cant modern al Taller de Músics de Barcelona i teatre musical a l’Escola Memory.

Com a intèrpret, ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra de Granollers i, com a solista, amb l’Orquestra de Guitarres del Liceu; ha estrenat diverses obres de compositors contemporanis, entre les quals hi ha Dona a contrallum, de Fèlix Pastor, a la Fundació Mies van der Rohe.

Com a compositora, ha escrit música per al muntatge de dansa contemporània Musicolèpsia (produït pel TNC), l’espectacle de circ F.I.R.A., de Jordi Aspa, a l’Ateneu 9barris, i l’última proposta de la companyia de teatre físic La Caja Los escultores del aire, que fa gira per Costa Rica i Nova York. Ha treballat amb diverses companyies de teatre, dansa i circ (Pasadas las 4, Tomaz Pandur, L’Anònima Imperial, Trílope…) ien produccions del Teatro Gayarre (Navarra), del TNC (Barcelona), del Teatro Español (Madrid), del Festival de Mérida i del Festival de Cine de Panamà.

Actualment, desenvolupa el seu projecte personal Fricciones i fa una gira per Espanya amb l’espectacle Bitàcola: un quadern musical, de la fundació CaixaForum. Ha viatjat actuant per tot el món: Perú, Panamà, Colòmbia, Brasil, França, Alemanya, Itàlia, Albània, etc. És professora d’acordió a l’escola de música Luthier i al Taller de Músics de Barcelona, i té una variada discografia com a cantant, compositora i acordionista.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?