Edurne Arizu

Edurne Arizu ©Iñaki Aldatz
BIOGRAFIA

Graduada al Conservatori Superior de Música Pablo Sarasate (Pamplona), en l’especialitat d’acordió, és també llicenciada en Història i Ciències de la Música per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va estudiar cant modern al Taller de Músics de Barcelona i teatre musical a l’Escola Memory.

Com a intèrpret, ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra de Granollers i, com a solista, amb l’Orquestra de Guitarres del Liceu; ha estrenat diverses obres de compositors contemporanis, entre les quals hi ha Dona a contrallum, de Fèlix Pastor, a la Fundació Mies van der Rohe.

Com a compositora, ha escrit música per al muntatge de dansa contemporània Musicolèpsia (produït pel TNC), l’espectacle de circ F.I.R.A., de Jordi Aspa, a l’Ateneu 9barris, i l’última proposta de la companyia de teatre físic La Caja Los escultores del aire, que fa gira per Costa Rica i Nova York. Ha treballat amb diverses companyies de teatre, dansa i circ (Pasadas las 4, Tomaz Pandur, L’Anònima Imperial, Trílope…) ien produccions del Teatro Gayarre (Navarra), del TNC (Barcelona), del Teatro Español (Madrid), del Festival de Mérida i del Festival de Cine de Panamà.

Actualment, desenvolupa el seu projecte personal Fricciones i fa una gira per Espanya amb l’espectacle Bitàcola: un quadern musical, de la fundació CaixaForum. Ha viatjat actuant per tot el món: Perú, Panamà, Colòmbia, Brasil, França, Alemanya, Itàlia, Albània, etc. És professora d’acordió a l’escola de música Luthier i al Taller de Músics de Barcelona, i té una variada discografia com a cantant, compositora i acordionista.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?