El Cor Canta

El Cor Canta ©El Cor Canta
BIOGRAFIA

El Cor Canta neix de la il·lusió d’un grup de persones per continuar cantant junts després de l’experiència viscuda l’any 2018 amb el projecte Canta amb l’OBC.

Aquell mateix any es constituïa l’associació, una formació singular pel seu naixement i pels seus objectius, que compta amb un grup nombrós de cantaires amateurs de formacions molt diverses i oberta a qualsevol persona que li agradi cantar.

Aposta fermament per donar suport a la cultura, per la creació de públics nous i d’obres noves de compositors contemporanis, perquè la música dels seus projectes esdevingui una eina de transformació social i per fer possible que els cantaires visquin la gran experiència d’interpretar peces simfonicocorals inèdites.

La dirigeixen Elisenda Carrasco, Eva Martínez i Jordi Lluch i, a l’inici, Pere Lluís Biosca. En la seva curta trajectòria ha encarregat i estrenat obres simfòniques d’Albert Guinovart, Salvador Brotons, Josep Vila, Ian Shaw, Marc Migó, Elisenda Fàbregas, Gerard López i Àngel Pérez.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?