Elisenda Carrasco

Elisenda Carrasco ©Elisenda Carrasco
BIOGRAFIA

Nascuda a Barcelona, inicià els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música de Barcelona on obtingué els Títols Superiors d’Harmonia, Composició i Instrumentació, i Direcció d’orquestra amb Josep Soler i Salvador Mas respectivament. També va finalitzar el grau Superior de Pedagogia en l’especialitat de direcció coral, obtenint les màximes qualificacions.

En el camp de la direcció coral ha treballat entre d’altres amb S. Johnson, L. Heltay, J. Prats, P. Cao, H. Rilling i F. Bernius,  G. Hollerung i J. Frihsmund. Paral·lelament sempre ha continuat els seus estudis de cant. Va ampliar els estudis de direcció d’orquestra amb H.Wojnarowsky i T.Bugaj a l’Acadèmia Friederich Chopin de Varsòvia.

Ha focalitzat el seu treball en l’ensenyament de la direcció coral i el treball vocal amb els infants i joves. Fa 25 anys que es dedica al món de la pedagogia, destacant la seva tasca al Conservatori Superior de Música del Liceu i l’Escolania de Montserrat.

La formació de directors en cant coral infantil ha estat un dels àmbits que més ha aprofundit i desenvolupat. Per aquest motiu és convidada regularment a impartir cursos i tallers per tot el món (Europa, Àsia i Llatinoamèrica). Ha estat durant 15 anys la directora artística i musical d’Òpera a Secundària, i és codirectora del programa Cantània del Projecte Educatiu de L’Auditori de Barcelona.

Ha estat durant 17 anys la directora musical del Cor infantil de l’Orfeó Català, Palau de la Música Catalana. Actualment, i des de fa més de vint anys dirigeix el Cor infantil de Sant Cugat, on desenvolupa també tasques de pedagogia dins del marc d’Aula de So, el cor femení Voxalba, i des de la temporada 2013-2014 és la directora artística del cor Lieder Càmera de Sabadell.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?