Enno Poppe

Enno Poppe ©Enno Poppe
BIOGRAFIA

Enno Poppe (1969) és un dels compositors més importants d’Alemanya, amb seu a Berlín des de 1990. Poppe va estudiar direcció i composició a la Hochschule der Künste Berlin amb Friedrich Goldmann i Gösta Neuwirth, entre d’altres. A més, va estudiar síntesi de so i composició algorítmica a la Technische Universität Berlin i a la ZKM Karlsruhe. Com a director, Enno Poppe actua habitualment amb Klangforum Wien, Ensemble Musikfabrik i Ensemble Resonanz, així com amb orquestres internacionals. Des de 1998, també és membre i director de l’Ensemble Mosaik. Enno Poppe va ensenyar composició a la Hochschule für Musik Hanns Eisler de Berlín, a Darmstädter Ferienkursen für Neue Musik i a la Impuls Akademie (Graz).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?