Enrique Cabrera

Enrique Cabrera ©Enrique Cabrera
BIOGRAFIA

Nascut el 1960, el core√≤graf argent√≠, resident a Madrid des de 1989, √©s el veritable impulsor i l’√†nima creativa d’Aracaladanza, companyia que funda el 1995 despr√©s d’obtenir el premi Core√≤graf Excel¬∑lent al VIII Certamen Coreogr√†fic de Madrid.

Amb una formaci√≥ ecl√®ctica en els m√©s prestigiosos centres d’estudis de Buenos Aires, Enrique Cabrera va formar part de les companyies de dansa contempor√†nies m√©s importants d’Argentina. La seva particular visi√≥ de la creaci√≥ i l’inter√®s per atraure el p√ļblic m√©s jove, li ha perm√®s aglutinar un equip art√≠stic s√≤lid amb el qual comparteix la passi√≥ per la dansa i la utilitzaci√≥ d’elements i objectes escenogr√†fics, convertits en la seva “marca de f√†brica” personal.

Pioner en la concepci√≥ d’espectacles de dansa per a p√ļblic familiar, el seu treball ha cridat l’atenci√≥ a Europa, Am√®rica i √Äsia, on s’ha convertit en referent creatiu i capdavanter en el foment de nous p√ļblics per a les arts esc√®niques.

Els seus treballs esc√®nics han estat coprodu√Įts pels teatres europeus i asi√†tics m√©s prestigiosos, han estat vistos per milers d’espectadors i han rebut una gran acollida per part de la cr√≠tica, aix√≠ com importants guardons.

A m√©s del seu treball com a director art√≠stic i core√≤graf d‚ÄôAracaladanza, ha estat director esc√®nic d’alguns espectacles musicals, entre els quals destaquen els realitzats per al Palau de la M√ļsica i L’Auditori. Va ser guanyador de el Premi Coreografia de Dansa “Antonio Ruiz Soler” 2005, que concedeix l’Ajuntament de Madrid per la seva obra ¬°Nada‚ĶNada!

Enrique Cabrera ha ofert cursos i confer√®ncies en diverses universitats, ha creat coreografies per a ag√®ncies de dansa i companyies brit√†niques, ha compartit experi√®ncies amb core√≤grafs, educadors, escriptors, pintors i cineastes internacionals, ha format part de diferents jurats de dansa i ha ofert classes magistrals en universitats del Regne Unit i escoles d’art dram√†tic i dansa.

ATENCI√ď

Aquest concert √©s gratu√Įt per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L‚ÄôAuditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom√©s has d‚Äôintroduir les teves credencials. Si no √©s aix√≠, registra‚Äôt abans.

ATENCI√ď

Has acabat de veure la previsualitzaci√≥ del v√≠deo. Si vols veure el v√≠deo sencer, el pots comprar individualment (video_price‚ā¨), o comprar una subscripci√≥ amb acc√©s il¬∑limitat als concerts des de 7,99‚ā¨ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 ‚ā¨ AL MES

Est√†s a punt d'adquirir aquest v√≠deo per video_price ‚ā¨. T'informem que et pots subscriure per 7,90‚ā¨ al mes i gaudir de tots els continguts amb acc√©s il¬∑limitat. Vols continuar amb aquesta transacci√≥?