Enrique Cabrera

Enrique Cabrera ©Enrique Cabrera
BIOGRAFIA

Nascut el 1960, el coreògraf argentí, resident a Madrid des de 1989, és el veritable impulsor i l’ànima creativa d’Aracaladanza, companyia que funda el 1995 després d’obtenir el premi Coreògraf Excel·lent al VIII Certamen Coreogràfic de Madrid.

Amb una formació eclèctica en els més prestigiosos centres d’estudis de Buenos Aires, Enrique Cabrera va formar part de les companyies de dansa contemporànies més importants d’Argentina. La seva particular visió de la creació i l’interès per atraure el públic més jove, li ha permès aglutinar un equip artístic sòlid amb el qual comparteix la passió per la dansa i la utilització d’elements i objectes escenogràfics, convertits en la seva “marca de fàbrica” personal.

Pioner en la concepció d’espectacles de dansa per a públic familiar, el seu treball ha cridat l’atenció a Europa, Amèrica i Àsia, on s’ha convertit en referent creatiu i capdavanter en el foment de nous públics per a les arts escèniques.

Els seus treballs escènics han estat coproduïts pels teatres europeus i asiàtics més prestigiosos, han estat vistos per milers d’espectadors i han rebut una gran acollida per part de la crítica, així com importants guardons.

A més del seu treball com a director artístic i coreògraf d’Aracaladanza, ha estat director escènic d’alguns espectacles musicals, entre els quals destaquen els realitzats per al Palau de la Música i L’Auditori. Va ser guanyador de el Premi Coreografia de Dansa “Antonio Ruiz Soler” 2005, que concedeix l’Ajuntament de Madrid per la seva obra ¡Nada…Nada!

Enrique Cabrera ha ofert cursos i conferències en diverses universitats, ha creat coreografies per a agències de dansa i companyies britàniques, ha compartit experiències amb coreògrafs, educadors, escriptors, pintors i cineastes internacionals, ha format part de diferents jurats de dansa i ha ofert classes magistrals en universitats del Regne Unit i escoles d’art dramàtic i dansa.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?