Ensemble Ascolta

Ensemble Ascolta ©K. Steffes-Hollaender
BIOGRAFIA

Amb el seu so únic i una programació innovadora, l’Ensemble Ascolta ha estat ampliant els horitzons del panorama de la música contemporània a Alemanya i Europa durant gairebé dues dècades.

Des dels seus inicis l’any 2003, el conjunt ha encarregat i interpretat unes 250 obres noves de compositors com Pierluigi Billone, Beat Furrer, Isabel Mundry, Olga Neuwirth, Martin Smolka i Hans Thomalla. Ha estat convidat a la majoria dels principals festivals de música contemporània d’Europa com Donaueschinger Musiktage, Festival de Lucerna, Ultima Oslo o Wien Modern, entre d’altres, i ha ofert concerts i tallers als Estats Units, Singapur i Israel.

Les seves actuacions s’han focalitzat en la creació de nous formats de concert utilitzant elements de teatre, performance, vídeo, art conceptual i música rock. El desenvolupament de programes tan nous juntament amb joves compositors de mentalitat experimental ha donat lloc a la creació d’obres transversals, com ara Staged Night de Simon Steen-Andersen, Meanwhile, back at the ranch de Jennifer Walshe,  Dream Diaries de Violetta Mahon, una representació escènica d’obres de Francesco Filidei i nombroses col·laboracions amb el programa de televisió alemany ZDF/arte.

Ascolta rep el finançament de l’estat de Baden-Württemberg i de la ciutat de Stuttgart.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?