Ensemble Mosaik

Ensemble Mosaik ©Ensemble Mosaik
BIOGRAFIA

El treball artístic d’Ensemble Mosaik es basa en la continuïtat de la seva comunitat musical, en la creativitat exploradora, el treball en xarxa, les col·laboracions amb artistes de totes les disciplines, altres conjunts i amb promotors, en l’intercanvi intercultural com a reflex i inspiració de les preocupacions artístiques globals.

Des de la seva fundació el 1997, Ensemble Mosaik s’ha convertit en un conjunt especialment versàtil i experimental per a la música contemporània. Els seus membres es distingeixen per les seves habilitats instrumentals així com per la seva individualitat creativa. En molts anys de col·laboració, han creat un conjunt distingit que exigeix ​​el més alt nivell artístic i pretén estar obert als conceptes més diversos de la música contemporània.

Músics: Chatschatur Kanajan, Karen Lorenz, Mathis Mayr, Roland Neffe, Niklas Seidl, Simon Strasser, Ernst Surberg, Arne Vierck, Christian Vogel

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?