Ensemble O Vos Omnes

Ensemble O Vos Omnes ©Ensemble O Vos Omnes
BIOGRAFIA

L’Ensemble O Vos Omnes va ser fundat l’any 2011 pel director i compositor Xavier Pastrana. Amb una llarga experiència en la música coral i de formació transversal en el camp de la música clàssica, Xavier Pastrana ha aconseguit en poc temps situar l’Ensemble com un dels grups vocals de música antiga de més projecció de Catalunya.

​De la passió per la música antiga neix la voluntat de connectar el seu repertori amb el món actual, fent de cada concert una experiència única, propera i commovedora per a tothom.

Cadascun dels seus projectes pretenen posar en valor la capacitat de la música antiga de dialogar amb la societat contemporània. Treballant en la recuperació, contextualització i creació de nous repertoris i formats, l’Ensemble O Vos Omnes proposa concerts i enregistraments sorprenents i de gran rigor tècnic.

​Les seves interpretacions de música barroca han estat lloades per la premsa especialitzada, tant en les obres de gran format com en les de petita factura. També han cridat l’atenció les seves interpretacions de música contemporània, que han estat reconegudes per compositors de renom com Bernat Vivancos o Joan Magrané. La capacitat de combinar precisió tècnica amb un so distintiu i d’una gran musicalitat és el segell que ha portat l’Ensemble O Vos Omnes a ser considerat un grup únic en la seva especialitat.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?