Eric Lu

Eric Lu ©Ben Ealovega
BIOGRAFIA

El 2018, el pianista Eric Lu va guanyar el primer premi del Festival Internacional de Piano de Leeds i va actuar per primera vegada als Proms de la BBC l’estiu següent. Actualment forma part del programa Artista de Nova Generació de la BBC i és beneficiari de la beca Avery Fisher 2021.

Després de debutar amb la Filharmònica de Los Angeles al Hollywood Bowl l’estiu passat, Lu actuarà properament amb la Filharmònica d’Oslo, la Filharmònica de Sant Petersburg, l’Orquestra Simfònica de la BBC, l’Orquestra Nacional de Gal·les de la BBC, la Tapiola Sinfonietta i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i oferirà concerts al Wigmore Hall, la Gewandhaus de Leipzig i la Filharmònica de Colònia.

Les dues darreres temporades, ha tocat amb l’Orquestra Simfònica de Seattle, la Reial Orquestra Filharmònica d’Estocolm, l’Orquestra Simfònica de Detroit, la Reial Orquestra Filharmònica de Liverpool, la Filharmònica de la BBC, l’Orquestra Hallé, l’Orquestra de Cambra de Suècia i l’Orquestra Nacional de Lille (de gira pel Regne Unit) i ha treballat amb els directors Mirga Gražinytė-Tyla, Vasily Petrenko, Edward Gardner, Sir Mark Elder, Tomáš Hanus, Alexander Bloch, Thomas Dausgaard, Martin Frӧst i Long Yu.

Ha ofert concerts al Concertgebouw d’Amsterdam, a l’Elbphilarmonie d’Hamburg, al Bozar de Brussel·les, al centre 92nd Street Y, a la Filharmònica de Luxemburg, al Wigmore Hall, a la Fundació Louis Vuitton de París, al Centre de les Arts de Seül i a la Sala São Paulo.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?