Esperanza Fernández

Esperanza Fernández ©Esperanza Fernández
BIOGRAFIA

Nascuda al barri de Triana (Sevilla), és una cantant d’herència flamenca nascuda en una família d’importants cantaores, bailaores i guitarristes.

Ha estat valorada com una de les millors veus del cant flamenc, destacant la gran versatilitat de la seva veu a l’hora de prestar-se a estètiques musicals ben diferents entre si: des de duos flamencs fins a jazz, orquestra de cambra i simfònica.

Nominada als prestigiosos premis Latin Grammy, Esperanza Fernández i intèrpret protagonista de la versió d’El amor brujo de La Fura dels Baus, és la cantaora de flamenc que més vegades ha interpretat aquesta obra al costat de diferents orquestres simfòniques i directors.

És una artista de reconegut prestigi que ha compartit escenari amb figures de gran projecció internacional com Enrique Morente, Miguel Poveda, Noa o Kiko Veneno. Ha actuat en ciutats com Nova York, París, Lisboa, Brussel·les, Jerusalem o el Japó, entre d’altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?