Eudald Buch

Eudald Buch ©Eudald Buch
BIOGRAFIA

Pianista nascut el 1997, s’ha format a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori de Vic, així com a la Chetham’s School of Music de Manchester. També ha estudiat amb Vladislav Bronevetski a l’ESMUC i amb Elisso Virsaladze al Conservatori Txaikovski de Moscou, i ha rebut consells de Pascal Devoyon, Jacques Rouvier i especialment de Christian Blackshaw. Actualment amplia els seus estudis amb la Professora Virsaladze a Fiesole (Florència).

Ha tocat als festivals de Buxton i Hellens del Regne Unit, The International Holland Music Sessions de Bergen (Països Baixos), Weltklassik d’Alemanya i la Schubertíada de Vilabertran, i en sales com l’Auditori de Girona, l’Auditori l’Atlàntida de Vic, l’Auditori Enric Granados de Lleida i l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell.

Aquesta temporada debutarà al Palau de la Música Catalana, a L’Auditori de Barcelona i a l’Auditorio Nacional de Madrid. Com a solista ha col·laborat amb l’Orquestra de Cambra de Vic, la Chetham’s Symphony Orchestra i membres de l’OBC. Ha actuat en directe a la Radio 3 de la BBC i els seus concerts han sigut emesos per Catalunya Música. Ha estat becat per la Fundació Victoria de los Ángeles i ha obtingut el primer premi El Primer Palau 2021.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?