Eva Martínez

Eva Martínez ©Eva Martínez
BIOGRAFIA

Nascuda a Barcelona, és titulada superior de flauta de bec pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Més tard estudia direcció coral a l’Escola Internacional de Direcció de Namur (Bèlgica) amb Pierre Cao. També assisteix a diversos cursos de direcció coral amb Josep Prats, Manel Cabero, Johan Duijck , Laszlo Heltay i Eric Ericson, entre d’altres.

És professora dels estudis del Grau d’Educació a la FPCCE Blanquerna, i ha estat professora de Pedagogia musical al Conservatori Superior de Música del Liceu. Ha format part de l’equip docent dels cursos de direcció coral de la FCEC i ha impartit cursos de
direcció coral i de pedagogia arreu del país. Ha estat directora de diferents formacions corals i instrumentals com ara la coral Regina de Manlleu; de la Coral Sinera dels Lluïsos de Gràcia i de la Jove Orquestra Simfònica Aleví de l’Anoia.

En la seva tasca com a directora ha estat convidada a les Trobades de corals de Casals Catalans del Con Sud d’Amèrica i en diverses edicions dels Festivals Internacionals de Cors organitzats per Corearte. Actualment dirigeix el Cor Canta, el Cor Blanquerna de la URL, la coral infantil El Virolet dels Lluïsos de Gràcia i és directora assistent de la Coral Cantiga dels Lluïsos de Gràcia.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?