Exaudi Vocal Ensemble

EXAUDI ©Jon Bungard
BIOGRAFIA

EXAUDI va ser fundat per James Weeks (director) i Juliet Fraser (soprano) el 2002 i té la seu a Londres. La nova música més recent és part essencial del seu repertori, i el conjunt ha ofert estrenes nacionals i mundials de Sciarrino, Rihm, Finnissy, Frey, Posades, Oesterle, Crane, Dusapin, Ferneyhough, Gervasoni, Skempton, Pesson, Poppe, Mažulis i Fox, entre molts d’altres. Especialment compromès amb la música de la seva generació, EXAUDI s’enorgulleix de defensar el treball de veus importants com Aaron Cassidy, Evan Johnson, Bryn Harrison, Amber Priestley, Matthew Shlomowitz, Joanna Bailie, Cassandra Miller, Andrew Hamilton, James Weeks i Claudia Molitor.

L’ensemble també està molt compromès amb la generació emergent de joves compositors i participa regularment en programes de desenvolupament de compositors i residències, així com en tallers a universitats i conservatoris de tot el Regne Unit (Guildhall School of Music & Drama i City and University of London, on és un ensemble resident).

Una característica permanent de la programació d’EXAUDI ha estat la barreja de música contemporània amb la música dels períodes medieval, renaixentista i barroc. El 2012 es va engegar el seu projecte del llibre de madrigals italians per crear un nou repertori digne de la resta d’obres mestres de Monteverdi, Gesualdo i d’altres. Fins a la data han rebut encàrrecs importants de compositors com Finnissy, Gervasoni i Fox i el projecte ha fet una gira per Itàlia, França i Luxemburg, així com pel Regne Unit. El 2019 EXAUDI va publicar el seu primer CD exclusivament de música antiga, un disc de madrigals de Gesualdo, amb el segell Winter&Winter.

Ha estat contractat en nombrosos esdeveniments internacionals, com són: Wittener Tage, Darmstädter Ferienkurse, Musica Viva (Munic), Muziekgebouw (Amsterdam), IRCAM (París), Festival d’Automne (París), Voix Nouvelles (Royaumont), Pharos (Xipre), Musica (Estrasburg), MAfestival (Bruges), CDMC (Madrid), MITE Settembre (Milà/Torí), Fundació BBVA (Bilbao) i Quincena Musical (Sant Sebastià). El conjunt també ha col·laborat amb molts conjunts de primera línia, com musikFabrik, Ensemble Modern, L’Instant Donné, London Sinfonietta, BCMG, Talea (NY), Filharmònica de Hèlsinki i Ensemble InterContemporain.

EXAUDI ha publicat catorze enregistraments aclamats per la crítica amb els segells NMC, ÆON, Métier, Mode, Confront i HCR.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?