Ferran Frauca

Ferran Frauca ©Ferran Frauca
BIOGRAFIA

Actor gironí de llarga trajectòria, va començar amb Electra de M. Yourcenard dirigit per Pep Cruz l’any 1968. Vinculat després al Talleret de Salt, va col·labora en muntatges com Woyzeck, La comèdia de l’olla o Estruços d’escenari, entre d’altres.

Entra a formar part del repartiment d’El Mikado de Dagoll Dagom, durant la gira de la qual funda la companyia de teatre musical Quartetto da Cinque.

Ha treballat als musicals Poe, Mar i Cel, Boscos Endins i Aloma amb Dagoll Dagom, The Black Rider de Tom Waits, Josafat el musical de Prudenci Bertrana, Nevares d’Ignasi Roda, Fang i Setge amb música de Salvador Brotons, Verdaguer, Ombres i Maduixes del grup Obeses i, últimament, Cançó d’amor i de guerra amb la Simfònica de Cobla i Corda, Liquidació total amb Fonso Castillo i Emili Vendrell, la veu del poble amb Roger Padullés.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?