Ferran Mitjans

Ferran Mitjans ©Ferran Mitjans
BIOGRAFIA

Nascut a Sant Andreu de la Barca, 1995. L’any 2005 entra a formar part de l’Escolania de Montserrat, on enregistra tres CD’s (El nostre Nadal, P. Miquel López i Officium Hebdomadae Sanctae), realitzant papers solistes en els dos últims. L’any 2011 s’incorpora al Cor Jove de l’Orfeó Català on ha protagonitzat papers solista en les produccions de Dido and Aeneas de H. Purcell (2013 i 2015), el Magnificat de J. S. Bach (2015), el Messies de Händel (2016 i 2017) i el Considering Matthew Shepard de Craig Hella Johnson (2017). Ha realitzat els estudis universitaris de Fisioteràpia a la FUB Manresa juntament amb els estudis professionals de Cant al Conservatori de Liceu. Ha participat en col·laboracions corals i com a solista amb el Cor Jove dels Països Catalans, el Cor ArsinNova i el Cor Francesc Valls.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?