Frames Percussion

Frames Percussion ©Frames Percussion
BIOGRAFIA

FRAMES Percussion, ensemble dedicat al repertori de nova creació, representa el talent i el compromís amb la música del seu temps. Format per una nova generació de percussionistes del nostre país, el grup neix amb la intenció de presentar les propostes més singulars i innovadores, que inclouen les obres més exigents del repertori actual, amb una màxima preparació i un màxim respecte als nous llenguatges compositius.

L’impacte de la seva presentació l’any 2014, ha portat el grup a convertir-se ràpidament en un dels principals referents de la interpretació de noves músiques al nostre país. Vinculat en els seus inicis a Joventuts Musicals de Catalunya i a l’ESMUC, el grup manté una estreta relació amb L’Auditori de Barcelona. A més, ha impulsat la creació del Cicle OUT·SIDE, ha participat en el Festival Mixtur, Fundación Juan March, MUTEK Barcelona, VANG de Madrid, Festival Riverrun d’Albi, Festival GREC i CNDM, entre d’altres.

En el camp de les arts escèniques, FRAMES Percussion és responsable del disseny i la interpretació de la música de l’espectacle 5.100 (m/s) (2021) de Joan Català i de Desert (2022) d’Albert Quesada. A més, també ha creat l’espectacle pedagògic Out of the [CAGE] (2020), un encàrrec del Servei Educatiu de L’Auditori.

El repertori de FRAMES inclou obres icòniques del repertori per a ensemble de percussió i estrenes de compositors com Luis Codera Puzo, Núria Giménez-Comas i Sirah Martínez, Alberto Bernal, Meriel Price, Yukiko Watanabe, Cathy van Eck, Ruud Roelofsen, Montserrat Lladó, Manuel Rodríguez-Valenzuela o Pablo Carrascosa.

Des del 2020, FRAMES Percussion rep el suport de l’ICEC, l’any 2021 rep també el suport de l’INAEM i el 2022 ha rebut el suport de la prestigiosa Fundació Ernst von Siemens. 

L’any 2022 publica el seu primer treball discogràfic, l’enregistrament de The so-called laws of nature de David Lang amb el segell Neu Records.

AMB EL SUPORT DE
EN COL·LABORACIÓ AMB

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?