Frames Percussion

BIOGRAFIA

Format per una nova generació de percussionistes del nostre país, el grup neix amb la intenció d’afrontar els programes més exigents del repertori de nova creació. L’impacte de la seva presentació l’any 2014, amb la interpretació d’un ambiciós programa de música postminimalista nord-americana, ha portat el grup a realitzar una incessant activitat. Ha participat en els cicles Sampler Sèries i Escenes de L’Auditori de Barcelona, cicle OUT.SIDE, Festival Mixtur, Jóvenes Intérpretres de la Fundación Juan March i ENSEMS Festival Internacional de Música Contemporània de València, entre d’altres.

El repertori de FRAMES inclou algunes de les obres més icòniques de la música per a ensemble de percussió i ha col·laborat i estrenat obres de compositors com L. Codera Puzo, N. Giménez-Comas i S. Martínez, Y. Watanabe, C. van Eck, R. Roelofsen o P. Carrascosa Llopis.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?