Frames Percussion

BIOGRAFIA

Format per una nova generaci贸 de percussionistes del nostre pa铆s, el grup neix amb la intenci贸 d鈥檃frontar els programes m茅s exigents del repertori de nova creaci贸. L鈥檌mpacte de la seva presentaci贸 l鈥檃ny 2014, amb la interpretaci贸 d鈥檜n ambici贸s programa de m煤sica postminimalista nord-americana, ha portat el grup a realitzar una incessant activitat. Ha participat en els cicles Sampler S猫ries i Escenes de L鈥橝uditori de Barcelona, cicle OUT.SIDE, Festival Mixtur, J贸venes Int茅rpretres de la Fundaci贸n Juan March i ENSEMS Festival Internacional de M煤sica Contempor脿nia de Val猫ncia, entre d鈥檃ltres.

El repertori de FRAMES inclou algunes de les obres m茅s ic貌niques de la m煤sica per a ensemble de percussi贸 i ha col路laborat i estrenat obres de compositors com L. Codera Puzo, N. Gim茅nez-Comas i S. Mart铆nez, Y. Watanabe, C. van Eck, R. Roelofsen o P. Carrascosa Llopis.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?