Francisco López

Francisco López ©Ricardo Rios Visual Art web
BIOGRAFIA

Francisco López és flauta solista a L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. L’any 2015 va guanyar 4 premis (el del públic i el segon premi inclosos) al prestigiós concurs ARD-Musikwettbewerb de Munich. Des d’aleshores, ha desenvolupat una activa carrera com a solista i músic de Cambra. Sovint el conviden a impartir classes magistrals a conservatoris superiors com el Barrat Due d’Oslo, la Universitat de Göteborg, el Conservatori superior de Badajoz, el Conservatori superior d‘Aragó, el Conservatori superior de Granada i l’ESMUC de Barcelona.

Francisco ha tocat amb les principals orquestres com, per exemple, la Mahler Chamber Orchestra, L’Orquestra de Cadaqués, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Danesa, la Simfònica de Göteborg, la Simfònica Sueca, la Simfònica de Sidney, la Den Norske Oper & Ballett, l’Orquestra de la Ràdio Noruega, la Frankfurter Museumsorchester i l’Orquesta del Liceu de Barcelona, entre d’altres.

A més a més, també és compositor. Ha publicat a diferents editorials com Jopfen i Brotonsmercadal. Entre les seves obres per a flauta trobem Mangata. També ha elaborat peces  per a flauta i orquestra com El Bailaero de las Gitanas, títol que va tenir una gran acollida entre el públic i la crítica. El seu darrer encàrrec es diu Mononoke-hime, obra obligada per al concurs de l’AFE el 2020.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?