Francisco Poyato

Francisco Poyato ©Francisco Poyato
BIOGRAFIA

Ha ofert concerts amb cantants com Mitsuko Shirai, Ruth Ziesak, Núria Rial, Judit van Wanroij, Elena Copons, Xavier Sabata, entre altres. En l’àmbit pedagògic, de 1994 a 2001 va treballar com a pianista repertorista a la Universitat Mozarteum de Salzburg. Des del 2001 és professor de lied de l’ESMuC, l’únic màster de Lied de l’estat espanyol: el Màster de Lied ‘Victoria de los Ángeles’. Ha impartit classes magistrals a la Universitat Hans Eisler de Berlín i a la Universitat de Música de Karlsruhe, a on va treballar com a professor el 2014.

Francisco Poyato va cursar els estudis superiors de piano, direcció d’orquestra i composició a Barcelona i Badalona. Posteriorment es va traslladar a Salzburg i es va especialitzar en lied, amb Hartmut Höll i Mitsuko Shirai a la Universitat Mozarteum, treballant també el pianoforte i la interpretació històrica amb Anthony Spiri. Ha assistit a classes magistrals amb Dietrich Fischer-Dieskau, Edith Mathis, Thomas Hampson, Dimitri Bashkirov o Menahem Pressler, entre d’altres.

És el pianista i director artístic del Kallias Ensemble. Ha enregistrat per Catalunya Ràdio, Ràdio 2, WDR alemanya i Ràdio Zagreb, Columna Música i Berlin Classics.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?