Francisco Poyato

Francisco Poyato ©Francisco Poyato
BIOGRAFIA

Ha ofert concerts amb cantants com Mitsuko Shirai, Ruth Ziesak, Núria Rial, Judit van Wanroij, Elena Copons, Xavier Sabata, entre altres. En l’àmbit pedagògic, de 1994 a 2001 va treballar com a pianista repertorista a la Universitat Mozarteum de Salzburg. Des del 2001 és professor de lied de l’ESMuC, l’únic màster de Lied de l’estat espanyol: el Màster de Lied ‘Victoria de los Ángeles’. Ha impartit classes magistrals a la Universitat Hans Eisler de Berlín i a la Universitat de Música de Karlsruhe, a on va treballar com a professor el 2014.

Francisco Poyato va cursar els estudis superiors de piano, direcció d’orquestra i composició a Barcelona i Badalona. Posteriorment es va traslladar a Salzburg i es va especialitzar en lied, amb Hartmut Höll i Mitsuko Shirai a la Universitat Mozarteum, treballant també el pianoforte i la interpretació històrica amb Anthony Spiri. Ha assistit a classes magistrals amb Dietrich Fischer-Dieskau, Edith Mathis, Thomas Hampson, Dimitri Bashkirov o Menahem Pressler, entre d’altres.

És el pianista i director artístic del Kallias Ensemble. Ha enregistrat per Catalunya Ràdio, Ràdio 2, WDR alemanya i Ràdio Zagreb, Columna Música i Berlin Classics.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?