Franco Cesarini

Franco Cesarini ©Franco Cesarini
BIOGRAFIA

Va estudiar flauta amb Peter Lukas Graf al Conservatori de Basilea on va obtenir el Màster en Arts en Pedagogia Musical i el Màster en Arts en Interpretació Musical. Després es va especialitzar en teoria, composició i direcció. Tant com a solista i com a membre de conjunts de cambra, ha guanyat diversos concursos, inclòs el primer premi amb menció al Concurs Nacional de Solistes Suís el 1981. El 1984 va rebre una beca de la Fundació Ernst Göhner-Migros.

Entre el 1989 i el 2006 va ser professor de direcció de bandes de vent a la Universitat de les Arts de Zuric. Franco Cesarini és actualment professor de direcció de bandes de vent i teoria musical a la Universitat de música (SUM) de Lugano. Des de 1998 és director principal de l’orquestra simfònica de vent Civica Filarmonica di Lugano.

Ha fet gires com a solista i director convidat per diversos països d’Europa, Amèrica del Nord, Amèrica Central i Àsia. Ha treballat com a jurat en concursos nacionals i internacionals. El 2001 Cesarini va ser nomenat compositor resident a la Universitat Estatal del Sud-est de Missouri a Cape Girardeau, Missouri (Estats Units).

Cesarini és un compositor versàtil. A més de les seves composicions per a orquestra de vent, ha escrit obres per a ensembles, diversos instruments solistes, piano, quartet de corda, veu i orquestra simfònica.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?