Franco Cesarini

Franco Cesarini 漏Franco Cesarini
BIOGRAFIA

Va estudiar flauta amb Peter Lukas Graf al Conservatori de Basilea on va obtenir el M脿ster en Arts en Pedagogia Musical i el M脿ster en Arts en Interpretaci贸 Musical. Despr茅s es va especialitzar en teoria, composici贸 i direcci贸. Tant com a solista i com a membre de conjunts de cambra, ha guanyat diversos concursos, incl貌s el primer premi amb menci贸 al Concurs Nacional de Solistes Su铆s el 1981. El 1984 va rebre una beca de la Fundaci贸 Ernst G枚hner-Migros.

Entre el 1989 i el 2006 va ser professor de direcci贸 de bandes de vent a la Universitat de les Arts de Zuric. Franco Cesarini 茅s actualment professor de direcci贸 de bandes de vent i teoria musical a la Universitat de m煤sica (SUM) de Lugano. Des de 1998 茅s director principal de l鈥檕rquestra simf貌nica de vent Civica Filarmonica di Lugano.

Ha fet gires com a solista i director convidat per diversos pa茂sos d鈥橢uropa, Am猫rica del Nord, Am猫rica Central i 脌sia. Ha treballat com a jurat en concursos nacionals i internacionals. El 2001 Cesarini va ser nomenat compositor resident a la Universitat Estatal del Sud-est de Missouri a Cape Girardeau, Missouri (Estats Units).

Cesarini 茅s un compositor vers脿til. A m茅s de les seves composicions per a orquestra de vent, ha escrit obres per a ensembles, diversos instruments solistes, piano, quartet de corda, veu i orquestra simf貌nica.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?