Fumiaki Miura

Fumiaki Miura ©Yuji Hori
BIOGRAFIA

Es va formar al Conservatori de Tòquio, la seva ciutat natal, amb T. Tokunaga i posteriorment es va traslladar a Viena per ampliar els seus estudis amb P. Vernikov i J. Rachlin. El 2009 va ser guardonat amb el primer premi del concurs Joseph Joachim Hannover International Violin Competition.

Entre els seus compromisos de la temporada 21-22 destaquen la seva participació com a artista resident a la Reial Orquestra Filharmònica de Londres, el seu debut amb l’Orquestra Nacional d’Espanya, concerts amb l’Orquestra Simfònica Estatal d’Armènia, l’Orquestra Simfònica de Navarra i l’Orquestra Simfònica de Jerusalem, a més d’una gira per Europa al costat de la pianista Varvara.

Miura comparteix escenari amb orquestres com la Filharmònica de Los Angeles (Estats Units), la Filharmònica de la Ràdio de Hannover (NDR), la Simfònica NDR d’Hamburg, la Simfònica de la Ràdio de Stuttgart (SWR), l’Orquestra del Teatre Mariinsky (St. Petersburg), l’Orquestra Simfònica Txaikovski (Moscou), l’Orquestra de Cambra de Lausana (Suïssa), la Filharmònica de Varsòvia, l’Orquestra Nacional del Capitoli de Tolosa (França), la Reial Orquestra Nacional Escocesa de la BBC, la Simfònica de Göteborg (Suècia), la Simfònica de Düsseldorf o la Simfònica HR (Frankfurt), entre d’altres.

Ha estat convidat per directors com V. Gergiev, G. Dudamel, K. Penderecki, V. Fedoseiev, A. Orozco-Estrada, K. Ono, J. Hrůša, K. Petrenko, J. Pons, S-M. Rouvali i T. Shimono. Ha col·laborat amb artistes com Y. Bashmet, I. Golan, S. Kim, M. Maisky, M. J. Pires, J. Rachlin i N. Tsujii.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?