Gamelan Barasvara

Gamelan Barasvara ©Gamelan Barasvara
BIOGRAFIA

Grup creat l’any 2020 per Lluís Solsona, té residència permanent al Museu de la Música de Barcelona. La seva existència es pot remuntar a l’arribada de l’instrument a aquest Museu l’any 2013 i a la creació del grup Gamelan Penempaan Guntur per part de Jordi Casadevall.

Amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement de la interpretació musical i coreogràfica de la tradició musical balinesa, el grup també abraça el seu punt de vista local i promou l’experimentació artística amb el gamelan.

Sota la direcció musical de Lluís Solsona i la direcció coreogràfica de Judit Barahona, el grup Gamelan Barasvara ha estat treballant amb mestres balinesos com A. A. B. G. Krishna Putra Sutedja així com amb experts acadèmics com la doctora Kendra Stepputat.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?