Gener Salicrú

Gener Salicrú ©Sergi Mila
BIOGRAFIA

Nascut a Mataró, és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona (2006) i és graduat en Música per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en l’especialitat de clarinet amb el professor J. Fuster (2008). Ha cursat estudis de perfeccionament de clarinet a l’Acadèmia de les Arts de l’Espectacle de Praga (2009). Ha estudiat duduk amb els professors J. Karakhanyan i H. Sarikouyoumdjian, i cant clàssic en veu de tenor al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori de Bellaterra (2022) amb S. Parron.

És professor de clarinet a l’Escola Municipal de Música – Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers des del 2009, i col·laborador habitual de l’Orquestra de Cambra de Granollers des del 2016. També ha tocat amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (2010, 2011 i 2016), l’Orquestra Camera Musicae (2013) i l’Orquestra Beat Symphony (2021), entre d’altres orquestres.

És clarinetista a Camerata Rimbombarti, el Quartet Lîla, Gâh Ensemble, i en els espectacles musicals escolars i familiars Acaba’t la sopa –producció de la Fundació ”La Caixa”- (des de 2011), Big Bang Beethoven (des de 2017) i En Jan Titella (des de 2009) -ambdues produïdes pel Palau de la Música Catalana-. Des del 2011 és cantant de The Hanfris Quartet; i entre aquest conjunt vocal i les altres formacions, ha actuat arreu de Catalunya i l’Estat espanyol, a Andorra, Portugal, França, Noruega, Regne Unit, Irlanda, Suècia i els Estats Units.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?