Gener Salicrú

Gener Salicrú ©Sergi Mila
BIOGRAFIA

Nascut a Mataró, és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona (2006) i és graduat en Música per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en l’especialitat de clarinet amb el professor J. Fuster (2008). Ha cursat estudis de perfeccionament de clarinet a l’Acadèmia de les Arts de l’Espectacle de Praga (2009). Ha estudiat duduk amb els professors J. Karakhanyan i H. Sarikouyoumdjian, i cant clàssic en veu de tenor al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori de Bellaterra (2022) amb S. Parron.

És professor de clarinet a l’Escola Municipal de Música – Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers des del 2009, i col·laborador habitual de l’Orquestra de Cambra de Granollers des del 2016. També ha tocat amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (2010, 2011 i 2016), l’Orquestra Camera Musicae (2013) i l’Orquestra Beat Symphony (2021), entre d’altres orquestres.

És clarinetista a Camerata Rimbombarti, el Quartet Lîla, Gâh Ensemble, i en els espectacles musicals escolars i familiars Acaba’t la sopa –producció de la Fundació ”La Caixa”- (des de 2011), Big Bang Beethoven (des de 2017) i En Jan Titella (des de 2009) -ambdues produïdes pel Palau de la Música Catalana-. Des del 2011 és cantant de The Hanfris Quartet; i entre aquest conjunt vocal i les altres formacions, ha actuat arreu de Catalunya i l’Estat espanyol, a Andorra, Portugal, França, Noruega, Regne Unit, Irlanda, Suècia i els Estats Units.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?