GIEDRĖ ŠLEKYTĖ

Giedrė Šlekytė ©Thomas Ernst
BIOGRAFIA

És principal directora convidada de la Bruckner Orchester Linz i assistent del director musical de l’Òpera Nacional de Baviera.

Nascuda a Lituània i anhelada internacionalment com a directora convidada, ha treballat amb la Reial Orquestra Filharmònica d’Estocolm, la Bruckner Orchester Linz, l’Orquestra Estatal Saxona de Dresden, la Konzerthausorchester Berlin, la hr-Sinfonieorchester Frankfurt, les Orquestres Simfòniques RTV d’Eslovènia, Nacional de Lituània, MDR de Leipzig i de Göteborg, les Filharmòniques de Luxemburg i de Radio France i el Teatre Comunale de Bolonya, entre d’altres. Després de ser directora principal del Teatre Municipal de Klagenfurt entre 2016 i 2018, Šlekytė ha dirigit òperes a Leipzig, Zuric, Anvers, Frankfurt i el Festival de Salzburg.

Aquesta temporada els seus compromisos simfònics i les invitacions l’han dut a la Filharmònica de Munic, l’Orquestra de l’Òpera i el Museu de Frankfurt, la Staatskapelle Weimar, la Simfònica de Bochum, l’Orquestra Simfònica Nacional de Lituània, el Festival Tirolès d’Erl i, com a nova directora convidada principal, la Bruckner Orchester Linz.

Va rebre el premi del Concurs Internacional Nicolai Malko per a Joves Directors del 2015 a Copenhagen i el segon premi del Concurs International Solon Michaelides per a Directors del 2013 a Xipre. El març del 2015 va ser nominada per al premi Herbert von Karajan Young Conductors Award del Festival de Salzburg i al 2018 com a Revelació de l’any als premis International Opera Awards.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?