Giedré Šlekyté

BIOGRAFIA

Nascuda a Lituània i anhelada internacionalment com a directora convidada, ha treballat amb la Reial Orquestra Filharmònica d’Estocolm, la Bruckner Orchester Linz, l’Orquestra Estatal Saxona de Dresden, la Konzerthausorchester Berlin, la hr-Sinfonieorchester Frankfurt, les Orquestres Simfòniques RTV d’Eslovènia, Nacional de Lituània, MDR de Leipzig i de Göteborg, les Filharmòniques de Luxemburg i de Radio France i el Teatre Comunale de Bolonya, entre d’altres.

El 2019-2020 va ser convidada a participar en noves produccions del Det Kongelige Teater a Copenhagen (The Handmaid’s Tale), la Koninklijke Vlaamse Opera d’Anvers (Rusalka) i l’Opernhaus Leipzig (L’elisir d’amore). A més, va dirigir la reestrena de Les noces de Fígaro al Teatre Nacional d’Òpera i Ballet de Lituània. Aquesta temporada dirigirà l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, la Royal Northern Sinfonia, l’Orquestra de Cambra de París, l’Orquestra Nacional de Lorena i l’Orquestra Simfònica Nacional de Lituania.

Va rebre el premi del Concurs Internacional Nicolai Malko per a Joves Directors del 2015 a Copenhagen i el segon premi del Concurs International Solon Michaelides per a Directors del 2013 a Xipre. El març del 2015 va ser nominada per al premi Herbert von Karajan Young Conductors Award del Festival de Salzburg i al 2018 com a Revelació de l’any als premis International Opera Awards.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?