Giedré Šlekyté

BIOGRAFIA

Nascuda a Lituània i anhelada internacionalment com a directora convidada, ha treballat amb la Reial Orquestra Filharmònica d’Estocolm, la Bruckner Orchester Linz, l’Orquestra Estatal Saxona de Dresden, la Konzerthausorchester Berlin, la hr-Sinfonieorchester Frankfurt, les Orquestres Simfòniques RTV d’Eslovènia, Nacional de Lituània, MDR de Leipzig i de Göteborg, les Filharmòniques de Luxemburg i de Radio France i el Teatre Comunale de Bolonya, entre d’altres.

El 2019-2020 va ser convidada a participar en noves produccions del Det Kongelige Teater a Copenhagen (The Handmaid’s Tale), la Koninklijke Vlaamse Opera d’Anvers (Rusalka) i l’Opernhaus Leipzig (L’elisir d’amore). A més, va dirigir la reestrena de Les noces de Fígaro al Teatre Nacional d’Òpera i Ballet de Lituània. Aquesta temporada dirigirà l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, la Royal Northern Sinfonia, l’Orquestra de Cambra de París, l’Orquestra Nacional de Lorena i l’Orquestra Simfònica Nacional de Lituania.

Va rebre el premi del Concurs Internacional Nicolai Malko per a Joves Directors del 2015 a Copenhagen i el segon premi del Concurs International Solon Michaelides per a Directors del 2013 a Xipre. El març del 2015 va ser nominada per al premi Herbert von Karajan Young Conductors Award del Festival de Salzburg i al 2018 com a Revelació de l’any als premis International Opera Awards.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?