Giuseppe Guarrera

BIOGRAFIA

Al llarg dels dos últims anys, Giuseppe Guarrera ha ofert recitals de gran èxit al Festival Klavier-Ruhr, al Pierre Boulez Saal de Berlín i al Wigmore Hall de Londres.

Va debutar al Konzerthaus de Viena amb Julian Rachlin i va actuar com a solista al cicle Scherzo de Madrid, a la Società dei Concerti de Milà, al Quirinale de Roma, retransmès en directe per Rai 3, a l’Associació Amici della Musica di Padova i al Lingotto Giovani de Torí. També com a solista, Guarrera va aparèixer amb l’Orquestra de la Nova Generació de Florència i la Württembergische Philharmonie Reutlingen a Cremona.

Durant aquesta temporada 2021-22, tornarà a la Pierre Boulez Saal i oferirà recitals a l’Herkulessaal de Munic, al Festival de Música d’Andermatt i a l’International Piano Series del Royal Concert Hall de Nottingham. Interpretarà el Concert n. 1 de Liszt amb la Südwestdeutsche Philharmonie Konstanz i formarà duo amb el trompista Ben Goldscheider al Concertgebouw d’Amsterdam, la Köln Philharmonie, la Stockholm Konserthus i la Luxembourg Philharmonie, a més de participar al Festival Beethoven de Kent Nagano a San Francisco. 

El 2017 va guanyar el segon premi del Concurs Internacional de Mont-real, juntament amb uns altres cinc premis, inclòs el del públic. Va rebre una prestigiosa beca del Festival Klavier Ruhr, un premi de la Fundació Tabor a l’Acadèmia del Festival de Verbier i va ser premiat en les Audicions Internacionals YCAT 2018 celebrades al Wigmore Hall.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?