HANA BLAŽÍKOVÁ

Hana Blažíková ©Hana Blažíková
BIOGRAFIA

Va néixer a Praga i es va graduar el 2002 al Conservatori de Praga. Avui és una especialista en interpretació de música barroca, renaixentista i medieval, amb actuacions amb conjunts i orquestres de tot el món, com ara Collegium Vocale Gent, Bach Collegium Japan, Sette Voci, Amsterdam Baroque Orchestra, L’Arpeggiata, Gli Angeli Genève, La Fenice, Nederlandse Bachvereniging, Tafelmusik, Collegium 1704, Collegium Marianum, Musica Florea i L’Armonia Sonora, entre d’altres. Col·labora regularment amb l’excel·lent cornetto Bruce Dickey, amb qui va gravar el CD Breathtaking.

La seva atapeïda agenda l’ha portat a molts festivals importants, com el festival internacional d’Edimburg, el Salzburger Festspiele, el festival de música antiga d’Utrecht, el Resonanzen de Viena, el festival d’Arts de Hong Kong o el Bachfest de Leipzig.

Durant el 2017, va aparèixer a les principals sales de tota Europa i als Estats Units amb la trilogia de les òperes de Monteverdi sota la direcció de J. E. Gardiner. El 2010 i el 2013 va participar en una gira mundial amb La passió de sant Mateu dirigida per P. Herreweghe i el 2011 va debutar al Carnegie Hall amb el Bach Collegium Japan de M. Suzuki.

Apareix en més de trenta CDs i és membre del Tiburtina Ensemble, especialitzat en cant gregorià i polifonia medieval.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?