Henrie Adams

Henrie Adams ©May Zircus
BIOGRAFIA

Va néixer a Thorn, als Països Baixos, i va estudiar oboè i direcció al Conservatori de Maastricht amb Antón Kersjes, Lukas Vis i Pierre Kuijpers.

Ha estat director titular de la Banda Simfònica i l’Orquestra de la Societat Musical “L’Artística” de Buñol (1989-2019), i de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana (1992-1999). Va ser director adjunt de la Banda Municipal de Barcelona (2014-2016) i l’any 2008 va ser nomenat director principal de l’Orquestra Simfònica de Castelló. L’any 2014 es va fer càrrec de la direcció musical de la Banda de la Societat Santa Cecília de Chelva, i des del 2018, és director principal convidat de la Mallorca Saxophone Orchestra.

Ha estat invitat a dirigir la Reial Banda Simfònica de la Haia, la Banda Simfònica de les Guides de Brussel·les, la Banda Simfònica Municipal de Madrid, les Bandes Municipals de La Corunya, Alacant, Barcelona, ​​Santiago de Compostel·la i les Orquestres Simfòniques de Limburg, València, Extremadura, Bilbao i Castelló, entre d’altres.

La seva extensa discografia compta amb més de 50 CD gravats amb diverses orquestres i bandes simfòniques.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?