Ian Bostridge

Ian Bostridge ©© Sim Canetty-Clarke
BIOGRAFIA

La carrera professional d’Ian Bostridge com a intèrpret de recitals l’ha portat a les sales de concert més destacades d’Europa, el sud-est asiàtic i l’Amèrica del Nord. Entre les seves actuacions futures, hi ha un cicle de recitals i conferències per a la Universitat de Chicago i interpretacions d’obres com el Rèquiem de guerra, de Britten, amb l’Orquestra de la Tonhalle de Zuric, sota la direcció de Kent Nagano; la Passió segons sant Mateu amb l’Orquestra Simfònica de San Francisco, de la mà de Philippe Jordan, al Teatro Regio de Torí; Bajazet (o Tamerlano) en un concert per a l’Orquestra Filharmònica Estatal de Moscou; Winterreise (Viatge d’hivern), amb el director Sir Antonio Pappano a la Pierre Boulez Saal de Berlín, i actuacions amb el pianista de jazz Brad Mehldau, que ha creat un cicle de composicions per a l’Ian amb el títol The Folly of Desire.

Les seves gravacions han estat reconegudes amb els principals premis internacionals del sector i ha estat nominat quinze vegades als Grammy. La seva última gravació de Winterreise, de Schubert, per a Pentatone, amb Thomas Adès, li va merèixer el reconeixement de Gravació de l’Any 2020 en la categoria de Música Vocal al certamen de Premis Internacionals de Música Clàssica. També va ser nomenat Comandant de l’Orde de l’Imperi Britànic (CBE) a la Llista d’Honors d’Any Nou del 2004. El 2016, va ser reconegut amb el The Pol Roger Duff Cooper Prize, en la categoria de no-ficció, pel seu últim llibre, Schubert’s Winter Journey: Anatomy of an Obsession.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?