Ignasi Cambra

©OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona el 1989, es forma al piano amb M. Lluïsa Alegre i Albert Atenelle. Becat als 17 anys per la Jacobs School of Music de la Universitat d’Indiana. Estudia amb A. Toradze a South Bend i amb J. Lowenthal i M. Raekalio a la Juilliard School. Forma part del projecte Partitura de promoció de joves intèrprets, impulsat per M. João Pires.

Ha actuat al Carnegie Hall de Nova York, al Teatre Mariinski de Sant Petersburg, al Liceu, al Palau de la Música Catalana, a l’Auditori de Girona, a l’Auditorio Nacional de Madrid, a la Schubertiada de Vilabertran, al Festival Castell de Peralada o amb l’OBC al costat de M. João Pires.

L’any 2017 va treure el seu primer disc, Live in Barcelona, amb obres de Grieg i Rachmaninov i en breu veurà la llum el seu segon CD amb Impromptus de Schubert i Chopin.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?