Ignasi Cambra

BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona el 1989, es forma al piano amb M. Llu茂sa Alegre i Albert Atenelle. Becat als 17 anys per la Jacobs School of Music de la Universitat d鈥橧ndiana. Estudia amb A. Toradze a South Bend i amb J. Lowenthal i M. Raekalio a la Juilliard School. Forma part del projecte Partitura de promoci贸 de joves int猫rprets, impulsat per M. Jo茫o Pires.

Ha actuat al Carnegie Hall de Nova York, al Teatre Mariinski de Sant Petersburg, al Liceu, al Palau de la M煤sica Catalana, a l鈥橝uditori de Girona, a l鈥橝uditorio Nacional de Madrid, a la Schubertiada de Vilabertran, al Festival Castell de Peralada o amb l鈥橭BC al costat de M. Jo茫o Pires.

L鈥檃ny 2017 va treure el seu primer disc, Live in Barcelona, amb obres de Grieg i Rachmaninov i en breu veur脿 la llum el seu segon CD amb Impromptus de Schubert i Chopin.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.


ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.


SUBSCRIU-TE PER 1 EURO

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que fins el proper 15 de novembre et pots subscriure per nom茅s 1鈧 el primer mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?