Ignasi Vila

Ignasi Vila ©Ignasi Vila
BIOGRAFIA

Nascut a Barcelona, estudià percussió amb el mestre Xavier Joaquin al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on va finalitzar la carrera amb Matrícula d’Honor. Guardonat amb el 1r Premi al Concurs Permanent de Joventuts Musicals, el 2n Premi al Concurs Internacional d’Execució Musical Maria Canals de Barcelona i el 2n Premi a la Mostra de Joves Músics de la Generalitat de Catalunya.

Membre de Percussions de Barcelona, col·labora assíduament amb les formacions catalanes de música contemporània més importants, amb les que ha realitzats diversos enregistraments per a ràdio, televisió i disc compacte. Va formar, amb Xavier Joaquin, el duo BCN Percussió, amb el que van donar a conèixer l’important repertori de música contemporània per a duet de percussió. Actualment i des de l’any 1993 és membre de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?