Ilker Arcayürek

BIOGRAFIA

Nascut a Istambul, el tenor Ilker Arcayürek, que va créixer a Viena, s’ha erigit en un dels vocalistes més apassionants i versàtils dels últims anys.

Els seus concerts més destacats inclouen la Missa en fa m de Bruckner amb l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera i sota la batuta de Mariss Jansons, la Simfonia Faust de Liszten estrenes amb l’Orquestra Nacional de Bèlgica i l’Orquestra Filharmònica de Tòquio, i concerts a la Wiener Konzerthaus amb la Wiener Kammerorchester, l’Arnold Schoenberg Chor i la Tonkünstler-Orchester.

En l’escenari operístic, aquesta temporada representa els papers d’Ariel, Pater Ecstaticus, a l’obra Szenen aus Goethes Faust (Escenes del Faust de Goethe) de Schumann per a l’Òpera Nacional de Montpeller sota la batuta de Philippe Herreweghe.

A banda del seu compromís amb el repertori simfònic i operístic, Arcayürek és un apassionat del lied. Ha treballat amb pianistes com Simon Lepper, Hartmut Höll, Ammiel Bushakevitz, Daniel Heide i Wolfram Rieger. El gener de 2021 es publicarà un disc del seu últim recital amb totes les cançons de Schubert titulat Path of Life en col·laboració amb Simon Lepper.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?