Isabel Charisius

Isabel Charisius ©Isabel Charisius
BIOGRAFIA

Com a membre del llegendari Quartet Alban Berg, a més de solista i violista solista amb les principals orquestres, Isabel Charisius ha actuat a les sales i festivals més prestigiosos d’Europa, Amèrica i Àsia. Actualment treballa a nivell internacional com a música, jurat i professora.

L’activitat docent d’Isabel a les universitats de Lucerna (des del 2006) i Colònia (2005-2012) ha donat lloc a una gran comunitat d’exalumnes. Els seu alumnat figuren entre els guanyadors de concursos internacionals i molts són membres de les millors agrupacions i orquestres del món. Isabel imparteix classes regularment a la Royal Academy of Music de Londres, el Festival de Verbier, ProQuartet a París, el Britten Pears Arts de Snape Maltings i en d’altres institucions.

Isabel Charisius toca la seva extraordinària viola “ABQ” de Laurentius Storioni (1780).

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?