Iván Plaus

Iván Plaus ©Fátima Arroyo
BIOGRAFIA

Als seus 17 anys, Iván Plaus és una de les joves promeses musicals del trombó més destacades, així ho reflecteixen els nombrosos guardons obtinguts en diversos concursos nacionals i internacionals. Encara que actualment resideix a València, Iván va néixer a Àvila, ciutat on va iniciar els seus estudis de música.

El seu mentor és Christian Lindberg, considerat el millor intèrpret de vent metall de la història. Actualment estudia amb Dani Perpinyà a la Brass Academy d’Alacant i amb Rafa Tortajada al Conservatori de València, i ho compagina amb els estudis de 2n de Batxillerat.

Ha actuat com a solista tant a Espanya com a Rússia, Itàlia, Alemanya, Portugal i Argentina. Destaca la seva participació als Festivals de Schleswig-Holstein i de la Fundació Spivakov de Moscou. Entre els concursos als quals ha participat, cal destacar els de l’Escola Gnessin de Moscou, d’Intercentres-Melòman i el concurs de l’Associació de Trombonistes Espanyols. També ha estat seleccionat per formar part de la Jove Orquestra de la Royal Concertgebauw d’Amsterdam i de la Junior Orquestra del Festival de Verbier a Suïssa. Toca un trombó americà de la marca Shires, model Joe Alessi.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?