Javier Eguillor

Javier Eguillor ©Eva Ripoll
BIOGRAFIA

És solista internacional i timbal solista de l’Orquestra de València. Va néixer a Xixona (1975) i es va formar al CSM Óscar Esplà amb Juan García Iborra, l’Orquestra Filharmònica de Berlín amb Rainer Seegers, l’Orquestra de Montecarlo amb Julien Bourgeois i l’Escola Creativa de Jazz de Madrid amb Carlos Carli.

Ha format part de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, de l’Orquestra Mundial dirigida per Yehudi Menuhin i de la Jove Orquestra de la Comunitat Europea. Ha actuat sota la direcció de Sir Colin Davis, B. Haitink, Carlo Maria Giulini, Zubin Mehta o Vladimir Ashkenazy, entre d’altres. Actua amb solistes com Radu Lupu, Emanuel Ax, Maria João Pires o Plácido Domingo.

El 2002 ingressa com a timbaler solista a l’Orquestra de València. Ha participat en la pel·lícula Allegro ma non troppo de Fernando Colomo i en espectacles teatrals de la Fura dels Baus. Actualment és membre també d’Orquestra Dissonances i Bandart.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?