Javier Eguillor

Javier Eguillor ©Eva Ripoll
BIOGRAFIA

És solista internacional i timbal solista de l’Orquestra de València. Va néixer a Xixona (1975) i es va formar al CSM Óscar Esplà amb Juan García Iborra, l’Orquestra Filharmònica de Berlín amb Rainer Seegers, l’Orquestra de Montecarlo amb Julien Bourgeois i l’Escola Creativa de Jazz de Madrid amb Carlos Carli.

Ha format part de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, de l’Orquestra Mundial dirigida per Yehudi Menuhin i de la Jove Orquestra de la Comunitat Europea. Ha actuat sota la direcció de Sir Colin Davis, B. Haitink, Carlo Maria Giulini, Zubin Mehta o Vladimir Ashkenazy, entre d’altres. Actua amb solistes com Radu Lupu, Emanuel Ax, Maria João Pires o Plácido Domingo.

El 2002 ingressa com a timbaler solista a l’Orquestra de València. Ha participat en la pel·lícula Allegro ma non troppo de Fernando Colomo i en espectacles teatrals de la Fura dels Baus. Actualment és membre també d’Orquestra Dissonances i Bandart.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?