Javier Perianes

Javier Perianes ©Josep Molina
BIOGRAFIA

La carrera internacional de Javier Perianes l’ha portat a actuar a les sales de concerts més prestigioses del món i amb les principals orquestres. Ha col·laborat amb directors com Daniel Barenboim, Charles Dutoit, Zubin Mehta, Gustavo Dudamel, Yuri Temirkanov, Gianandrea Noseda, Vladimir Jurowski, Gustavo Gimeno, Simone Young, Juanjo Mena i Klaus Mäkelä. Ha participat en festivals com els BBC Proms, Lucerna, La Roque d’Anthéron, Primavera de Praga, Granada, Vail, Blossom i Ravinia. És Premi Nacional de Música 2012 i Artista de l’Any 2019 dels ICMA.

La temporada 2020-2021 inclou debuts amb l’Orquestra Simfònica de Londres, Tonhalle Zürich, Orchestra dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Aurora Orchestra, la Filharmònica dels Països Baixos i l’Orquestra Simfònica NHK, així com el seu retorn amb la Konzerthausorchester Berlin, l’Orquestra Simfònica de Cincinnatt, l’Orquestra Nacional de Lilla, l’Aalborg Symfoniorkester i l’Orquestra Nacional d’Espanya.

Artista exclusiu del segell Harmonia Mundi, els seus últims llançaments discogràfics inclouen el Concert en Sol de Ravel amb l’Orquestra de París i Josep Pons, juntament amb Tombeau de Couperin i Alborada del Gracioso; i Cantilena, un àlbum amb la violista Tabea Zimmermann que inclou una selecció d’obres espanyoles i llatinoamericanes.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?