Javier Perianes

Javier Perianes ©Josep Molina
BIOGRAFIA

La carrera internacional de Javier Perianes l’ha portat a actuar a les sales de concerts més prestigioses del món i amb les principals orquestres. Ha col·laborat amb directors com Daniel Barenboim, Charles Dutoit, Zubin Mehta, Gustavo Dudamel, Yuri Temirkanov, Gianandrea Noseda, Vladimir Jurowski, Gustavo Gimeno, Simone Young, Juanjo Mena i Klaus Mäkelä. Ha participat en festivals com els BBC Proms, Lucerna, La Roque d’Anthéron, Primavera de Praga, Granada, Vail, Blossom i Ravinia. És Premi Nacional de Música 2012 i Artista de l’Any 2019 dels ICMA.

La temporada 2020-2021 inclou debuts amb l’Orquestra Simfònica de Londres, Tonhalle Zürich, Orchestra dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Aurora Orchestra, la Filharmònica dels Països Baixos i l’Orquestra Simfònica NHK, així com el seu retorn amb la Konzerthausorchester Berlin, l’Orquestra Simfònica de Cincinnatt, l’Orquestra Nacional de Lilla, l’Aalborg Symfoniorkester i l’Orquestra Nacional d’Espanya.

Artista exclusiu del segell Harmonia Mundi, els seus últims llançaments discogràfics inclouen el Concert en Sol de Ravel amb l’Orquestra de París i Josep Pons, juntament amb Tombeau de Couperin i Alborada del Gracioso; i Cantilena, un àlbum amb la violista Tabea Zimmermann que inclou una selecció d’obres espanyoles i llatinoamericanes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?