Jean-François Dichamp

Jean-François Dichamp ©Eric Manas
BIOGRAFIA

El 1982, un Jean-François Dichamp de 12 anys va aparèixer a la televisió interpretant Mozart de nen al costat de Michel Bouquet a la minisèrie de Marcel Bluwal. Però Dichamp va continuar el seu camí com a músic al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París i, després d’obtenir el Primer Premi per unanimitat, va estudiar amb Nikita Magaloff i Maria Curcio, amb les qui va adquirir un coneixement profund del piano.

El reconeixement internacional no va trigar a arribar. Va rebre tres premis al Concurs Internacional de Santander: el Premi Finalista, el Premi Especial Talents Joves i el Premi Especial Chopin; i va obtenir bones crítiques per part de la premsa que el descriuen com «Un artista molt sensible» The Times o «Un do innat per a Chopin» The Independent on Sunday.

Dichamp ha estat convidat al canal de ràdio France Musiques, al Festival Chopin de Duzniki (Polònia), a la Festa da Musica de Lisboa, al Festival de la Roque d’Anthéron o a les Folles Journées de Nantes. Ha participat també en el Festival Internacional de Frutillar de Xile, el Festival de Piano de Monterrey a Mèxic i la International Piano Series de Charleston (Estats Units).

El 2020, la revista Melómano li va atorgar un Melòman d’Or pel seu últim disc Goyescas, an Opera for Piano amb música d’Enric Granados i sonates de Domenico Scarlatti i d’Antoni Soler.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?