Joan Estellés i Daniel Ortuño

Joan Estellés i Daniel Ortuño ©Joan Estellés i Daniel Ortuño
BIOGRAFIA

Joan Estellés, clarinet

Va estudiar al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i, més tard, va perfeccionar els seus coneixements a la Universität für Musik de Graz amb B. Kóvacs i a la Universität für Musik de Viena amb E. Ottensamer. Va finalitzar la seva formació a Berlín amb W. Seyfarth.

Ha col·laborat amb orquestres com la Filharmònica Estatal de Sibiu, l’Orquestra Marenostrum, la Camerata Turiae, la Camerata Deià, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i l’Orquestra Simfònica de Madrid.

Ha participat en el Festival Internacional de música de Deià, en els Concerts d’Estiu del Palau Marc, així com en els Concerts d’Estiu del Centre Cultural d’Andratx, en el Festival Internacional de Música de Galícia o el de Cambrils.

Ha assistit a classes magistrals d’A. Prinz, W. Fuchs, S. Drucker, W. Meyer i F. Steine. Actualment és clarinet de la Banda Municipal de Barcelona.

Daniel Ortuño, fagot

Va realitzar estudis de Grau Superior a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb David Tomàs i Salvador Sanchís, entre el 2010 i 2014.

Sempre ha estat amant de la música de cambra, i en aquest camp, forma part del quintet de vent clàssic DaCap, amb el que ha guanyat diversos premis en concursos juvenils entre 2011 i 2013. També forma part del quintet de canyes Barcelona Reed Quintet, amb qui ha realitzat tot tipus de projectes, entre els que destaca el Festicámara de Medellín a Colòmbia el 2014.

Ha col·laborat amb orquestres com la Simfònica de Castella i Lleó, l’Orquestra de la Generalitat Valenciana, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya o l’Orchester Konzerthaus de Berlín, entre d’altres.

Va ser professor de fagot, contrafagot i música de cambra a l’Escola Superior de Música de Catalunya durant els cursos 2017-2018 i 2019-2020. Actualment es fagot solista de la Banda Municipal de Barcelona.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?