Jonathan Cohen

Jonathan Cohen 漏Marco Borggreve
BIOGRAFIA

Jonathan Cohen s’ha forjat una carrera destacable com a director, violoncel路lista i clavecinista. Fam贸s per la seva passi贸 i dedicaci贸 a la m煤sica de cambra, Cohen se sent c貌mode en estils tan diferents com l’貌pera barroca i un repertori simf貌nic cl脿ssic. 脡s director art铆stic d’Arcangelo, director musical de Les Violons du Roy, director art铆stic del Festival de Tetbury i soci art铆stic de l’Orquestra de Cambra de Saint Paul.

Durant la temporada 20/21 torna a l’Orchestra of the Age of Enlightenment (als Proms de la BBC) i la Handel i Haydn Society. Debuta a l’脪pera de Berl铆n amb Orfeu, dirigint l’Orquestra Barroca de Friburg i el Vocalconsort de Berl铆n, en una producci贸 de la companyia Sasha Waltz. Tamb茅 debuta amb l’Orquestra de Cambra de Kobe i l’Orquestra Simf貌nica de Barcelona. A m茅s, continua la seva fruct铆fera col路laboraci贸 amb Les Violons du Roy al Quebec.

El 2010 Cohen va fundar Arcangelo, formaci贸 musical que treballa per interpretar obres de gran qualitat i peces creades per a l鈥檕casi贸. Ha fet gires que l’han dut a sales de concerts i festivals de renom, com el Wigmore Hall de Londres, la Filharm貌nica de Berl铆n, la Filharm貌nica de Col貌nia, el Musikverein de Viena, el Festival de Salzburg i el Carnegie Hall de Nova York. Arcangelo va debutar en els Proms al teatre Sam Wanamaker el 2016 i va tornar-hi el 2018 per presentar Theodora, amb totes les entrades del Royal Albert Hall exhaurides. La formaci贸 continua tenint un calendari d’enregistraments atape茂t i no deixa de rebre elogis per 脿lbums recents com ara Arianna, amb Kate Lindsey i publicat per la discogr脿fica Alpha, i les sonates per a trio de Buxtehude, que han estat nominades als Grammy.

ATENCI脫

Aquest concert 茅s gratu茂t per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L鈥橝uditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, nom茅s has d鈥檌ntroduir les teves credencials. Si no 茅s aix铆, registra鈥檛 abans.

ATENCI脫

Has acabat de veure la previsualitzaci贸 del v铆deo. Si vols veure el v铆deo sencer, el pots comprar individualment (video_price鈧), o comprar una subscripci贸 amb acc茅s il路limitat als concerts des de 7,99鈧 al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 鈧 AL MES

Est脿s a punt d'adquirir aquest v铆deo per video_price 鈧. T'informem que et pots subscriure per 7,90鈧 al mes i gaudir de tots els continguts amb acc茅s il路limitat. Vols continuar amb aquesta transacci贸?