Jonathan Cohen

Jonathan Cohen ©Marco Borggreve
BIOGRAFIA

Jonathan Cohen s’ha forjat una carrera destacable com a director, violoncel·lista i clavecinista. Famós per la seva passió i dedicació a la música de cambra, Cohen se sent còmode en estils tan diferents com l’òpera barroca i un repertori simfònic clàssic. És director artístic d’Arcangelo, director musical de Les Violons du Roy, director artístic del Festival de Tetbury i soci artístic de l’Orquestra de Cambra de Saint Paul.

Durant la temporada 20/21 torna a l’Orchestra of the Age of Enlightenment (als Proms de la BBC) i la Handel i Haydn Society. Debuta a l’Òpera de Berlín amb Orfeu, dirigint l’Orquestra Barroca de Friburg i el Vocalconsort de Berlín, en una producció de la companyia Sasha Waltz. També debuta amb l’Orquestra de Cambra de Kobe i l’Orquestra Simfònica de Barcelona. A més, continua la seva fructífera col·laboració amb Les Violons du Roy al Quebec.

El 2010 Cohen va fundar Arcangelo, formació musical que treballa per interpretar obres de gran qualitat i peces creades per a l’ocasió. Ha fet gires que l’han dut a sales de concerts i festivals de renom, com el Wigmore Hall de Londres, la Filharmònica de Berlín, la Filharmònica de Colònia, el Musikverein de Viena, el Festival de Salzburg i el Carnegie Hall de Nova York. Arcangelo va debutar en els Proms al teatre Sam Wanamaker el 2016 i va tornar-hi el 2018 per presentar Theodora, amb totes les entrades del Royal Albert Hall exhaurides. La formació continua tenint un calendari d’enregistraments atapeït i no deixa de rebre elogis per àlbums recents com ara Arianna, amb Kate Lindsey i publicat per la discogràfica Alpha, i les sonates per a trio de Buxtehude, que han estat nominades als Grammy.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?