Jonathan Cohen

Jonathan Cohen ©Marco Borggreve
BIOGRAFIA

Jonathan Cohen s’ha forjat una carrera destacable com a director, violoncel·lista i clavecinista. Famós per la seva passió i dedicació a la música de cambra, Cohen se sent còmode en estils tan diferents com l’òpera barroca i un repertori simfònic clàssic. És director artístic d’Arcangelo, director musical de Les Violons du Roy, director artístic del Festival de Tetbury i soci artístic de l’Orquestra de Cambra de Saint Paul.

Durant la temporada 20/21 torna a l’Orchestra of the Age of Enlightenment (als Proms de la BBC) i la Handel i Haydn Society. Debuta a l’Òpera de Berlín amb Orfeu, dirigint l’Orquestra Barroca de Friburg i el Vocalconsort de Berlín, en una producció de la companyia Sasha Waltz. També debuta amb l’Orquestra de Cambra de Kobe i l’Orquestra Simfònica de Barcelona. A més, continua la seva fructífera col·laboració amb Les Violons du Roy al Quebec.

El 2010 Cohen va fundar Arcangelo, formació musical que treballa per interpretar obres de gran qualitat i peces creades per a l’ocasió. Ha fet gires que l’han dut a sales de concerts i festivals de renom, com el Wigmore Hall de Londres, la Filharmònica de Berlín, la Filharmònica de Colònia, el Musikverein de Viena, el Festival de Salzburg i el Carnegie Hall de Nova York. Arcangelo va debutar en els Proms al teatre Sam Wanamaker el 2016 i va tornar-hi el 2018 per presentar Theodora, amb totes les entrades del Royal Albert Hall exhaurides. La formació continua tenint un calendari d’enregistraments atapeït i no deixa de rebre elogis per àlbums recents com ara Arianna, amb Kate Lindsey i publicat per la discogràfica Alpha, i les sonates per a trio de Buxtehude, que han estat nominades als Grammy.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?