José Antonio López

BIOGRAFIA

José Antonio López és un cantant versàtil que navega entre estils i èpoques, des del Barroc fins a la música contemporània, sempre de forma atenta a l’estilística de cada període i a l’ús de la veu al servei de la música.

Els seus compromisos habituals en sales com la Philharmonie de Berlín, el Laeiszhalle d’Hamburg, el Musikverein de Viena, el Mozarteum de Salzburg o l’Òpera de Lausanne, amb orquestres como la Simfònica de Cincinnati, la Simfònica de la BBC, o el Festival de Budapest, acrediten el seu gran moment artístic, havent estat dirigit per mestres com Bolton, Dudamel, Fischer, Heras-Casado, Luisotti, Marcon, Mena, Noseda, Pons o Rouset.

Aquesta temporada debutarà a Los Angeles al costat de la LA Phil i Gustavo Dudamel interpretant la Novena Simfonia de Beethoven. La seva activitat lírica ha experimentat un gran creixement en els últims anys, amb una presència important del Barroc i la música contemporània, però on hi trobem també Mozart, Verdi, Puccini, Wagner i Strauss, entre d’altres.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?