José Antonio López

BIOGRAFIA

José Antonio López és un cantant versàtil que navega entre estils i èpoques, des del Barroc fins a la música contemporània, sempre de forma atenta a l’estilística de cada període i a l’ús de la veu al servei de la música.

Els seus compromisos habituals en sales com la Philharmonie de Berlín, el Laeiszhalle d’Hamburg, el Musikverein de Viena, el Mozarteum de Salzburg o l’Òpera de Lausanne, amb orquestres como la Simfònica de Cincinnati, la Simfònica de la BBC, o el Festival de Budapest, acrediten el seu gran moment artístic, havent estat dirigit per mestres com Bolton, Dudamel, Fischer, Heras-Casado, Luisotti, Marcon, Mena, Noseda, Pons o Rouset.

Aquesta temporada debutarà a Los Angeles al costat de la LA Phil i Gustavo Dudamel interpretant la Novena Simfonia de Beethoven. La seva activitat lírica ha experimentat un gran creixement en els últims anys, amb una presència important del Barroc i la música contemporània, però on hi trobem també Mozart, Verdi, Puccini, Wagner i Strauss, entre d’altres.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Digital. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?