José Miguel Micó

José Miguel Micó ©José Miguel Micó
BIOGRAFIA

Nascut a Llíria (Comunitat Valenciana) en una família de músics, va començar els seus estudis musicals amb només 5 anys a la Unió Musical de Llíria. Posteriorment, va continuar els seus estudis al Conservatori Superior de València i va obtenir el Premi d’Honor en finalitzar el Grau Elemental, Mitjà i Superior.

El 1998 i 1999 va ser premiat amb el tercer i segon premi al Concurs Internacional Ciudad de Dos Hermanas (Sevilla) on va participar juntament amb l’Orquestra Simfònica de Sevilla en la clausura. El 1999 va obtenir el primer premi al Concurs Nacional de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva. La Federació de Bandes de la Comunitat Valenciana li va atorgar l’any 2001 el Premi Euterpe, degut a la seva tasca a favor de la Música Valenciana.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb B. Egger, E. Ventura, Joan Louis Sajot, Enric Lluna, D. Cambell i Antonio Sajote. Ha treballat amb els directors: Franz Paul Decker, Josep Maria Pons, Rafael Sanz Espert, Salvador Brotons, Pablo González, Pablo Heras-Casado, Enric Garcia Asensio, James Conlon, Valery Ovsyanikov, Christophe Rousset, Ivor Bolton i Björn Bus.

Ha realitzat enregistraments per a Ràdio Nacional d’Espanya, Catalunya Música, TV3, TVE, Deutsche Grammophon i Columna Música. Ha estat clarinet solista de la JORVAL i ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, l’Orquestra Simfònica de València i l’Orquestra i Cor de Ràdio Televisió Espanyola. Ha col·laborat també amb el grup BCN 216 i col·labora al cicle de concerts de cambra de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Durant la temporada 16-17 va formar part, com a clarinet solista, de l’Orquestra Simfònica de Madrid i titular del Teatro Real. L’any 2017 i 2019 va ser convidat a participar als Congressos Nacionals de Clarinet. Des del 2002 és clarinet solista de la Banda Municipal de Barcelona.

Com a docent imparteix cursos musicals a les ciutats d’Almendralejo, Benissanó i al Conservatori Superior de Música de Castella-la Manxa. Actualment, és artista Selmer Privilege i Vandoren.

ATENCIÓ

Aquest concert és gratuït per a tots aquells usuaris que estiguin registrats a L’Auditori Play. Si ja tens un compte a la plataforma, només has d’introduir les teves credencials. Si no és així, registra’t abans.

ATENCIÓ

Has acabat de veure la previsualització del vídeo. Si vols veure el vídeo sencer, el pots comprar individualment (video_price€), o comprar una subscripció amb accés il·limitat als concerts des de 7,99€ al mes.

SUBSCRIU-TE PER 7,90 € AL MES

Estàs a punt d'adquirir aquest vídeo per video_price €. T'informem que et pots subscriure per 7,90€ al mes i gaudir de tots els continguts amb accés il·limitat. Vols continuar amb aquesta transacció?